När tillvaron suger!

När tillvaron suger!

Då önskar jag att jag nån gång kan säga allt detta och stå för det. Just nu är det nog bara kärleken till vissa personer som finns kvar. Den senaste tiden har jag levt i en period av mycket tråkiga minnen, varit allmänt nere, en hals med taggtråd som vägrar ge sig, känslor som är ut och in och upp och ned. Saknaden av mina änglar både i himlen och på jorden är så jobbigt! Det finns ingen energi och det känns som man inte kommer nånstans. Det kan nog liknas med att livet känns som ett tidsfördriv, man bara gör saker för att man skall men det finns ingen mening eller mål. Det är svårt att förklara men ibland känns det som man spelar en roll i en film ingen vill se.

Det finns såklart positiva saker o personer som betyder mycket (kanske för mycket) och troligen också gör att man står ut. Men även om det sker kul saker och jag gör nåt varje helg så är det ju vardagen jag saknar!

Ibland sker saker så man ser klart också, för några veckor sen tog jag ett beslut att lämna mitt engagemang i motorsportarenan och klubben jag själv startat för åtta år sen. Även om orsaken är tragisk så känns det ändå bra och som en lättnad på nåt vis.

Det är nog så att även intresset för att vara i garaget har försvunnit..? Förr fanns en vilja att gå ned och komma framåt, nu går jag ned, tittar runt och går upp igen… Den kanske kommer tillbaka? Annars får jag väl sälja av de med.

Det är nog också en del i att förbereda mig för ”nåt annat” jag har ingen aning om vad men så här vill jag inte ha det.

Även om det känns skit just nu så har jag inte gett upp! Imorgon skall jag vara rörmokare hos dotter o bf, på torsdag får jag finbesök, på fredag har jag enkel biljett till London för musikal, fotboll och häng med pojklaget (50+). Helgerna efter blir det herrgårdsbesök, monsterjam och lite annat..

Kram o trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s