Plötsligt händer det!!!

Igår eftermiddag åkte jag mot först mot Örebro och fikade med Ingemar, vän sen snart 30 år.. Efter det plockade jag upp Marie och åkte mot Karlstad, efter att vi åkt genom ett skyfall delux med lätt vattenplaning så anländer vi till hem till Kajsa. Dick var redan på plats o vi satte igång att laga veggomat tillsammans. Vi gamla gymnasiepolare sen 36 år hade sen en helt underbar kväll med många skratt. På förmiddagen tog jag och tjejerna en promenad i sola i Karlstad. När vi var på väg tillbaka mot Örebro så chattar jag med Karin, en annan god vän sen gymnasiet som jag fick höra igår är hemma i Örebro över helgen. Vi bestämde oss för att klämma in en fika vid halv sex.

När jag lagt på kommer jag på att jag kan ju lika gärna bo kvar på hotel så slipper jag stressa. Vi tar fikat på hotellet och har en jättetrevlig fika (det är inte så ofta vi sitter själva o pratar, sist var nog ifjol i Italien ). . Vi kommer på att vi kan ju ta en snabb promenad och se hur vår gamla hemstad förändrats.

I foajén möts av en tjoande kvinna! Men det är ju Åsa ¡ (ytterligare en gymnasiekompis jag inte sett på 15 år) men hon bor ju i Örebro?? Jadå men de har tjejhelg på hotellet !! Och nu inser jag att tjejen bakom ser bekant ut?? Men hon bodde/bor ju i Dalarna och jobbade i Sälen i slutet av 80 talet!

Vi skattade gott när vi gick och insåg vid lunch visste vi inte ens om vi skulle hinna ses?? Nu har vi både fikat och träffat flera gamla bekanta..

Man vet aldrig vad som händer i livet! Men jag vet att uppskatta mina vänner!

Nu ligger på sängen och skriver blogg, chattar och lyssnar på TV.

Kram och trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s