Att fira fars dag utan sin son….

Att fira fars dag utan sin son… Det är inget man önskar sin värsta fiende. Redan i morse när jag vaknade på hotel i Örebro och slog på TVn och de pratade om fars dag kom tårarna. Jag hoppade frukost och åkte hemåt. Jag gick ner i garaget för att tänka på annat. Ser detta kort som jag fick 2013 av mina barn . Då hade min ängel överlevt bröstcancern. När man läser kortet och inser fakta att både son och frun inte längre finns här så går det inte att hålla emot. 😧😧😧😧 Och hela dagen har tanken och saknaden funnits och tårarna har kommit och gått. Jag är så lyckligt lottad som har en vän som ständigt finns och hennes mess får upp mitt humör flera gånger under dagen . Ikväll skulle jag äta fars dags middag hos min älskade dotter o pojkvän. Tårarna kommer säkert fem gånger när vi äter. Bara ordet fars dag gör mig illamående. Efter maten åker jag hem en stund och sålde en av mina ”onödiga” leksaker och det gjorde ju kvällen lite roligare. Kan bero på att jag redan innan bestämt att för vinsten på bilen skall jag göras nåt kul med mina❤️vänner. Utan dem hade jag inte klarat mig det sista året. Tillbaka hos dottern så drack vi te och spelade nåt spel. Så till slut blev dagen ok. Kram o godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s