Att tappa bort sin väns hund!

Att tappa bort sin väns hund känns inge bra!

En händelserik helg minst sagt. Började med att jag hämtade min ”souls” glada fyra åring på dagis. Vi åker hem, de har nytt staket så jag släpper ut bambam (stor hund) och jag och plutt börjar leka. Efter nån kvart får jag en känsla, varför kommer inte bambam in igen?? Jag hör honom inte? Ut o ropar! Var är han? Katterna är här? Ett varv runt tomten och omgivningen, ingen hund!!! Panik känslan, vad gör man?

Hur säger man till sin vän, jag har tappat bort din hund när hon är 25 mil bort??? Jag vet hur orolig hon kommer bli.

Ok, mess till husse o matte! In i bilen med plutt och sen händer det fantastiskta. Direkt när jag messade Marianne så lade hon ut det på en lokal Facebook grupp, när jag åker ut genom grinden ringer en ung kille (tonåring) och berättar att han o en kompis följt bambam och lyckas få tag i honom!!

Så jag har kvar tron på ungdomarna!!!

Man skall veta att det är ingen liten hund, utan en STOR med bara muskler!!! Ingen man bara går fram o gosar med om man inte vet hur han är.

I går var det heldag på Monster jam. Och även om man är en jätteduktig och supersocial fyra åring så är pit party 11-13, vänta 13-15 och sen börjar showen 15 väldigt länge!!!

Att se det förvånade leendet från mamman när plutt säger hej! Jag heter Vide! Välkommen o sitt bredvid mig till hennes son värmde i hjärtat. Men efter 40 min gick vi och lekte och sprang runt friends, pratade med vakter o personal mm..

Efter 45 år med motorsport så blir jag ändå mest imponerad av hur imponerande eventet är.

Men när vi käkat på donken och en liten kille börjar snarka i baksätet kommer så många tankar…

Jag minns när Jessica var liten och Milla och jag nyss träffats..

Jag tänker detta är ju sånt jag skulle gjort med Albert… (på nåt vis har nog Vide fått lite av Abbes själ för mig…)

Minnen av alla de gånger jag åkt hem med en sjuk son sovande i baksätet..

Kommer jag stå ut med den här saknaden???

Det var många tankar och tårar och man vet aldrig när de kommer..

Så nattens sömn har väl lite att önska..

Man blir iallafall lite glad när man får mess att den lille kompisen går runt i en för stor röd monster jam t shirt och kör in monster truck!!

Trevlig söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s