Historia

Vem är jag ?  Och vad har hänt ?

Född 1965 i Örebro, ekonom med bil och motorsportintresse.

Hösten 1997 insjuknade Camillas pappa i cancer och gick sen bort i Januari 1998, i början av november berättade han för mig att det ”var kört” och det sitter kvar i minnet..

Vi gifte oss år 2000 i Las Vegas, samtidigt får dotter diabetes.

2003 föddes Albert med gravt funktionshinder, inget blev som hoppats men Albert var en underbar unge och kunde sprida glädje trots sina alla begränsningar. Så vi har hela tiden levt ett aktivt liv och anpassat och skapat förutsättningar för ett så vanligt liv det går. Camillas ord var Albert är en del av vår familj så vi lever efter det !

Det har inte alltid varit enkelt med åtskilliga sjukhusbesök, operationer, anpassningar mm men när man sitter i situationen så löser man det.

2007 Miste Albert synen

2013 upptäcktes bröstcancer på Camilla ! Den totala chocken ! Efter tre operationer och en grym cellgiftsbehandling ansågs behandlingen lyckad och 2014 försökte vi ”ta ifatt” lite med tre utlandsvistelser mm

Våren 2015 upptäcktes spridning av cancern till höften och nu var det bara att inse att vår tid tillsammans var begränsad. Läkarna försökte ge oss hopp om upp till sex år, ja i vissa fall även tio medans vi ställde in oss på två, och hoppades på tre..

Redan i Augusti började det strula..och sen blev sakta sämre under hösten..

December var ett stort kaos, julen tillbringades på sjukhuset, Camilla fick bo hemma en vecka innan det tog  slut på sjukhuset natten till Alberts födelsedag.

Jag skulle nu sörja samtidigt som jag skulle skapa ett nytt liv med Albert.Det gick bra med tanke på förutsättningarna. Att lära känna en ny själsfrände och en vänskap har fördjupats vilket underlättar oerhört !

Sen händer det ingen vill uppleva ! Att förlora sitt barn ! Den 10:e Juli sent på kvällen åker vi in till sjukhuset, på morgonen händer nåt så Jag tvingas säga farväl en gång till i år !

Att ha en god vän som står bredvid när nåt sånt här händer är obeskrivligt !

.lägga till ytterligare en sida.

2 reaktioner till “Historia”

  1. Kram. Följer dig gärna på din resa i tiden. Stundtals kan det vara bästa terapin att få prata ur sig och dela med sig av glädje och sorg. Tack för att du delar med dig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s