Livet är skratt och gråt och röda räserbilar !

13254569_1116126785111102_3188200795305001012_n

Livet är skratt och gråt och röda räserbilar !

Jag har sedan Milla somnade in skrivit av mig på facebook och det har samtidigt varit mitt sätt att berätta hur jag mår då jag inte orkat prata i telefon eller träffats.

Det gör också att jag med ett års perspektiv kan se vad som hände då.

Detta skrev jag för ett år sen. Ikväll/natt är det fyra månader sen min ängel fick somna in från all smärta. Och känslorna just nu kan nog bara beskrivas som upp & ned, ena stunden är det ganska bra och nästa är det skit. Då är det bra med vänner o familj som piggar upp. Jag lovade att fortsätta leva. Och just nu är ett av sätten för att överleva att göra kul saker. Så idag hämtade jag den senaste leksaken.

Nu har det gått ett år och även om jag bara kört ca 200 mil i den röda räserbilen” så har den redan skapat starka minnen och speciella band.

Senare på kvällen skrev jag detta..

Det är helt fantastiskt vad vänskap kan betyda och vad några ord kan göra ibland.
Ett mess med -Hur mår du ? Tänker på dig !
Det har räddat många dagar/ kvällar senaste månaderna.
Ha en skön vecka !
Och de orden och de vänskaperna har betytt mer än jag själv kan sätta ord på det senaste året.

Jag vet bara att utan Er kärlek och omtanke hade jag inte kommit dit jag är idag.

Hur vet jag att jag kommer framåt ? Jo jag jobbar mer, även om jag inte på långa vägar är uppe i 100%. Energin tar slut ibland. Jag har börjat umgås med vänner igen. Jag försöker planera och göra saker. Allt är kanske inte jättekul och mitt gamla partyhumör är inte tillbaka men jag kan ha trevligt en kväll.

Precis nyss bokade jag en sak som mina arbetskollegor säkert kommer uppskatta senare i sommar.

Innan Milla fick sitt besked/dom i mars 2015 så hade vi planer på att fira min 50 års fest i trädgården på sommaren.  JAG lade ned alla tankar på fest när jag skulle mista min fru…

Utan att avslöja för mycket, I Juli 2015 var det jättefint väder och jag jobbade sista veckan innan semestern. Vi pratade om AW och då säger Milla, -kan Ni inte vara här istället ? Vi gör mina egna hamburgare och grillar ? Det var min fru som i praktiken bjöd hem mina jobbarkompisar trots att hon var sjuk och gick på strålning… Sån var hon ! Vår dörr har alltid varit öppen. Kvällen blev mycket lyckad.

Ifjol frågade många om vi inte kunde köra samma sak igen och det gjorde vi !

Jag gjorde min ängels hamburgare så klart ! Jag hade min soul med och hennes stöd är underbart att ha när minnena kommer, för det gjorde de. Fyra dagar senare står hon vid min sida när vi tar adjö av min son…

Festen blev rätt stökig men vi hade fantastisk kul så nu sprider sig ryktet till fler kontor.

Frågorna om det blir nån fest i år har såklart redan  kommit och jag har funderat många gånger på om jag fixar det ? Men jag lovade min ängel att leva så det tänker jag fortsätta försöka med,

Och jag tror idag är det första gången jag känt att Milla varit med mig i ett beslut !

Säsongens sista AW blir av och den skall bli ännu roligare än i fjol..

Det är det bästa sättet att hedra Milla och Albert.

Den här bilden tog 2014 och den visar att trots alla sina svårigheter och smärtor så njöt Albert när han kunde ! Om han kunde så måste jag kunna !

Det kan bli oväntat underbart !

1508616_723422121048239_4212796203668960540_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s