Två år av förrändring !

Två år av förrändring !

För två år sen lade jag upp denna bild som omslagsbild på facebook.

Med bilen har det inte hänt nåt ! Jag har däremot lärt mig en massa annat om vad som är viktigt och vad som inte är det. I natt drömde jag om Milla och oxton (dotters hund) ? Att ox var med är inte konstigt för han skall vara här på förmiddagen. Men Milla är alltid med mig på nåt sätt. Självklart även Abbe.

Vad har jag lärt mig ?

Att du har ingen aning om vad som kan ske ! Du kan träffa de mest underbara människor när du minst anar det och det kan hända det värsta du kan tänka dig ! Och så händer det igen…

Så det enda jag kan göra är att försöka leva nu ! Gör det som ger energi ! Ta bort de/ det som tar energi. Gör spontana saker. Upplev, älska, lek, skratta, gråt, känn, lukta, lyssna…det kallas livet !

Ha en trevlig dag !

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s