LEVA LIVET !

LEVA LIVET !

För ett år sen höll jag på att packa  inför Alberts operation och för två veckor på sjukhus med Albert, telefonen ringer och de meddelar att operationen stoppats!

Att få det mitt i sorgen/ kaoset efter Camilla var ju som att bli knuffad utför ett stup ned mot vattnet…..frågan var bara om man hinner man få kroppen i rätt position innan man bryter vattenytan ?? Efter att ha vänt upp och ned på halva Karolinska så fick jag dagen därpå veta den riktiga orsaken och beslutet var logiskt.

Igår läste jag en fantastisk text från en kvinna till sin man i himlen. Hon hade tagit beslutet ATT LEVA ! Och det är nog det alla som lämnar oss vill. Jag är nog på väg dit och jag försöker och kämpar även om det inte alltid är enkelt.

Eller snarare så har vi väl alltid försökt leva när vi kunnat, sen har det i vår familj inneburit en massa olika saker. Vissa saker (ganska många) jag  gjort uppfattas säkert som barnsliga men jag ser det inte så.

Ha kul när du kan ! Imorgon kan det vara för sent !

Och denna filmsnutt visar att även ett gravt funktionshindrat barn kan ha kul !

Det gäller bara att ha ett öppet sinne och våga vara ”barnslig”. Och är det nåt jag verkligen uppskattat hos alla Abbes assistenter så är det att de vågade låta honom ha kul !

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s