Ljuga i kyrkan, älska flera och ny relation ?

13731616_1149304855126628_5533799171017995359_n
När Camilla o jag gifte oss så lovade jag att älska henne och vara henne trogen tills döden skilde oss åt ! (samma innebörd även om det var på engelska o i vegas) Jag har varit trogen men den delen med att älska tills döden skiljer oss åt var en lögn…

Jag kommer älska henne resten av mitt liv ! Jag har lärt mig att den delen av löftet som gäller kärleken till viss del även kan gälla fler personer. Att jag kommer älska min dotter Jessie resten av livet är ju självklart men..

Att ha en riktig vän bredvid sig vid vissa viktiga händelser i livet (positiva och negativa) betyder ibland mer än man förstår, det är nåt detta år bevisat för mig mer än en gång.     Jag har nog tidigare inte förstått/ insett/ accepterat hur mycket man kan tycka om en vän ? Det är kanske inte så konstigt och vanligt när man lever i ett ”vanligt” förhållande och älskar sin fru och har goda vänner. Man tycker att det är så det skall vara och ingen törs säga att jag tycker om min vän lika mycket som min fru men kanske på ett lite annat sätt ???

Om vännen sen är av motsatt kön (om du är hetero) blir det ännu jobbigare,                       Men vi har ju inte sex ? Är det ok ? Konstigt ? Kan du åka på Golfresa med dina manliga vänner  ? Ja så klart ! Men kan du åka på teater med din kvinnliga ?? Känsligt ? Det skall det inte vara !

Mina erfarenheter detta år har varit ganska omtumlande stundtals då jag i januari inte trodde jag hade några känslor kvar alls och att det skulle ta år innan jag skulle tycka om nån igen !  För mig har vänskap och kärleken till och från vissa personer betytt otroligt mycket för mig  ! Och det finns känslor JA ! och det är en fin form av kärlek, ja kanske tom ärligare då det inte finns nån baktanke om sex och relation. Jag har också kommit på att känslorna för gamla vänner finns kvar. Så jag är rätt säker på att jag kommer älska flera av mina vänner tills jag återförenas med Milla.

När jag nu nämnde relationer så har jag också förvånats över hur många vänner och bekanta som tidigt pratade i termerna ”träffa ny”, ”kör på och se vad som händer”, ”är hon en framtid” ? Jag kanske är konstig och känslig men för mig har det inte funnits på kartan i år. Jag är bara tacksam över att ha flera fantastiska kvinnor i min närhet och att de redan har relationer har ju ingen betydelse egentligen men har för mig varit en förutsättning för att jag har kunnat vara ärlig och öppen och trygg.

För mig är ensamhet en sak och att inte ha en relation en annan, det är ju två helt olika saker ! Jag har en 20 årig relation med Milla som alltid finns där i form av minnen,  Vi har levt ett ganska annorlunda liv med en funktionshindrad son i 13 år och det har nog fått mig att se annorlunda på vissa saker,  livet har lärt mig en del så jag är nog ingen dröm att leva med ?? Rubriken för en annons är väl nåt så här ?

FET , LÄTT DEPRIMERAD ”OVE” MED FLERA YNGRE KVINNOR I SIN NÄRHET !

Skämt och sido..den delen har ingen prioritet men jag kommer säkert umgås med ”nya” och gamla kvinnor i framtiden för att vara ensam är inte roligt såklart.

Sen får vi se vad livet för mig …

Trevlig helg !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s