Dags att bygga iglo !

Livet ändras hela tiden..

Dags att bygga iglo ?

Ifjol levde jag nu i en kaos mellan hopp och förtvivlan.

2016 var Julen var ett enda stort kaos, nyår var däremot  riktigt trevligt ! ❤ J

För en vecka sen var det strålande sol och 8 grader varmt och jag köpte en sommarbil (till) ! Idag är det minus och snö.

Vi kan inte annat göra än att försöka uppskatta det vi har och där vi är.

Jag ser fram emot att bygga snögubbar och snökojor med två busungar. Jag tänker bada i baljan, basta och dricka varm choklad.  Jag hoppas vi får igång halkkörningen på Eskilstuna motorsport arena så Hondan kan luftas..

Jag skall göra det jag lovade min ängel !

Leva nu !

Kram

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s