Allt är mycket bättre än i fjol… även om det är kasst. Men jag är långt ifrån ensam i att känna mig ensam ..

Allt är mycket bättre än i fjol…även om det är kasst.

Men jag är långt ifrån ensam i att känna mig ensam ..

15355763_1277882498935529_3713219148376821721_n

Jag både ställer mig själv och även får frågan om vilken dag som är värst ? Millas eller Alberts dödsdag ? En absurd fråga men inte enkel att svara på. Svaret är att Den värsta dagen är nog idag 23/12.

För 22 år sen firade jag min första Jul med Milla och Jessica, Jag började dagen med att köra förbi en polis i 150+, en snäll polis pratade länge med mig och jag hade en slips som spelade.

För 20 år sen förlovade vi oss, Vi gjorde det lite tidigare än planerat då Camillas pappas hade cancer och han hade berättat för mig (redan i november) att det var kört och kort tid kvar..och vi ville att han skulle få uppleva det.

Han kämpade och var med på Julafton hemma hos oss, den 10:e Januari fick han ge upp.

Bilden är på Roland och Jessie.

25593859_1657851264271982_6183364011465413887_n

För 15 år sen hade vi gjort ultraljud och visste att Albert skulle födas med vattenskalle en månad senare.

För 10 år sen hade Albert precis blivit blind.

För 2 år sen upprepades historien med att Milla kämpade med att ”fira jul”, en månad senare slapp hon lida..Till det skall läggas alla minnen av det trevliga som hänt alla jular. Jag får upp minnen och saknad av både Milla och Albert hela tiden..När jag slår in paket, när jessie öppnar paket, när jag gör en ”julmacka” osv osv

Så det är lite för många minnen och det kommer ta några år innan jag kommer fira en ”normal” jul med glädje igen. Det fattas alltid två personer….

Men överlevde jag förra årets totala fria fall (en vän skall ha ett speciellt tack !!hon vet vem hon är) och jag har bestämt att detta år kommer gå bättre.

Jag har också lärt mig att jag är absolut inte ensam. Man behöver inte förlora fru och barn för att känna sig ensam. Du kan vara skild och inte ha dina barn på julen, du kan vara gammal och inte orka, du kan vara sjuk, du kan ha separerat från din livskamrat eller aldrig hittat nån ? Du behöver inte vara ensam för att känna dig ensam ! Ja det är nog fler än man tror som lider över allt prat om att fira med familjen i jul.

Jag är otroligt tacksam för mina vänner och försöker också var en god vän.

Idag fick dotter & pojkvän fotbolls plus fygbiljetter i julklapp, men då jag och min soul också följer med så är det ju en julklapp till mig själv också. Jag får umgås en helg med min dotter. Det är också ett sätt att se framåt och uppskatta livet. Nu har jag saker att se fram emot både efter nyår och i mars. Det gör livet lättare. Jag hade sen fint fikabesök som alltid piggar upp.❤

Imorgon åker jag till Linköping och Millas syster för att fira jul med dotter o familjen.

Men på vägen ned skall jag ladda lite energi genom att pigga upp en liten kompis..🚘

Nu ser jag fram emot nästa år och nya positiva minnen.

Trevlig helg !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s