Uppskatta glada minnen !

Uppskatta glada minnen !

13939472_10210688719555668_292408587355653050_n

Jag närmar mig julen (det är väl inget jag längtar efter men det måste gå och jag försöker göra det så bra det går) Samtidigt så kommer många vidriga minnen från min ängels sista tid. Så för att ”lura mig själv” lite så  har jag gett mig själv ett arbetsmål som gör att jag kommer ha ett rätt hårt tempo fram till nyår. Sen blir det vila.

Idag har tempot skruvats upp rejält och arbetstiden förlängts till sent.. Samtidigt så börjar en gammal sjukdom spöka med smärta som följd så humöret sjunker av flera skäl. När man då får upp en påminnelse om ett minne som detta kan man inte annat än få energi….

Detta skrev jag ifjol…

I dag har jag njutit av solen på förmiddagen, åkt till min underbara vän och varit på tre-årskalas med världens underbaraste kompis !  Efter att delar av bilbanan (present) är uppbyggd och provkörd så är det dags för fika. När alla äter tårta som kommer han fram, tar mig i handen och säger Nu går vi ut och åker ”röd räcerbil” sagt och gjort, vi smiter ut och åker lite riktig bil. Den värmen det leendet ger när vi gör några ”donuts” är OBETALBART !!! Inte oväntat men underbart !

Glöm aldrig att uppskatta de små stora ögonblicken..

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s