Längtan och saknad är ett bevis på kärlek !

Valborg 2017

13731616_1149304855126628_5533799171017995359_nLängtan och saknad är bara ett bevis på kärlek !

Idag har jag varit hos min ängels syster och firat min dotter och hennes kusin. Det är trevligt att träffa alla då hela familjen och även Jessies pojkväns föräldrar var med.

Men det skulle vara en lögn att säga att det är lätt för mig trots att det gått över ett år sen Milla somnade in och nio månader sen Albert somnade. Jag åkte bakvägen in för att först gömma en present. efter 100 meter på grusvägen fick jag stanna ! Vi har ju gått där åtskilliga gånger !

Det finns så många minnen !! Och de kommer upp hela tiden..Jag önskar så att Milla fick se Ida hoppa studsmatta, att hon fått träffa Jessies pojkvän och föräldrar, att hon fått träffa alla nya hundar…Jag vet att jag lovat Milla att leva vidare och njuta men även om det går bättre och bättre och det känns bra ibland så kommer minnen och saknad.

Men all saknad är bara ett bevis på kärlek ! Det är samma sak med längtan, det är ju också ett bevis på kärlek. Jag skulle vilja påstå att Det gäller inte bara den du är gift och bor/ har bott med, eller i mitt fall också ett saknat barn.

Det kan gälla din nya kärlek,  det kan gälla din bästa vän, det kan gälla nån du bara träffar sällan då hon bor 900 mil bort och lever ett helt annat liv än dig, det kan gälla nån du skriver med varje dag som betyder allt för dig men du bara träffar ibland, det kan gälla en arbetskompis eller kollega, det kan gälla nån du vill träffa mer, det kan gälla din syster och bror eller en väns barn som betyder mycket för dig.

Oavsett hur relationen är så är saknad och längtan ett bevis för nån form av kärlek.

Ta vara på den ! Du vet aldrig när det är för sent !

 

Kram och trevlig valborg !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s