The bar is open !

The bar is open !

Äntligen har jag kommit igenom en röjpukt till på listan.

Eller klart blir det nog aldrig för det rummet har en tendens att ändra sig efter behov ?? Ja behov av en bar har man ju inte heller men det är bättre att ha ett rum med en säng, en bar, lego, böcker och en drös med andra saker man inte behöver än ett tomt rum.

En bild till kommer i slutet.

Och att röja ett rum drar ju ofta med sig andra saker. Men ibland till det bättre ? Mycket papper kommer fram och mycket slängs👍.

Dessa tre böcker kan jag inte lägga undan utan de hamnade i mitt sovrum o tavlor flyttade plats.

Min tanke är så här.

Jag fick låna Milla och Albert en stund i mitt liv❤ Vill Ni eller vet nån som borde läsa dessa böcker så finns de här att låna och jag finns också som bollplank eller stöd.

En bok om att få ett barn med downs syndrom.

En bok om att leva med barn med särskilda behov.

En bok om att få och behandlas för cancer, vikten av vänner mm.

Jag flyttade också en väldigt speciell tavla för mig. Det var en av de första sakerna jag reagerade på första gången jag besökte Milla 1995. Den har alltid funnits i vårt hem och det kommer den göra tills det att Jag ev får barnbarn.

Det här med barn kommer såklart ofta upp i mina tankar. Dels för att jag förlorat ett, men också för att jag har ett som är vuxet. Men hon är alltid mitt barn fast på ett annat sätt. Och jag har ju släkt och vänner vars barn jag med tycker om.

Igår slog det mig en sak. Jag fick ett jättefint mess igår för att jag brytt mig om nån annans barn❤. Jag har ju fått det då och då men inte reflekterat över det då jag oftast haft lika kul som barnet🏁👍🚘🎈.

Men det är ju bland det finaste man kan få❤ och kanske också nåt bra att ge ?

Igår kväll var jag hos vänner och käkade och återigen så kom vi in på att köpa en vingård i södra Europa. Och det blev ju inte bättre när jag berättade om den vi besökte i sonras som var till salu..

Och i dagens underbara väder hann jag också med att sitta i solen i 1,5 timme o prata i telefon med en signorita, mycket trevligt.

Helgen började med trevligt sällskap , god mat och bubbel och nu avslutas helgen med lite bubbel och sammafattning. Trevlig kväll och här kommer en bild till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s