Motorsport, barn och glädje !

Motorsport, barn och glädje ❤

Vissa dagar är energifyllande.

Idag har jag först varit på Strängnäs Motorstadion och tittat på crosskart och skjutsat några underbara barn❤❤ Sen ikväll var jag o Dina (inneboende) och hälsade på några av mina bästa vänner som köpt en valp från min dotters hund. De är ju så lika så det är löjligt 😁

Även beteenden känns igen. Han sover dock på sex par skor i hallen numera😁😁men hon är väldigt lik honom som valp. Jag minns när jag och Jessica skulle åka och titta på en hund men som vanligt med mig så köper man direkt om man vill ha 🌞.

Tillbaka till dagen. Sovmorgon sen mot Strängnäs, det är rätt skönt när det inte är mer än 20 minuter till banan. Först kom Erik o Vide, (man o son till min soulmate) och när man får en jättekram av Vide så kan ju inte dagen bli dålig. Sedan kom Olle och Wilma med föräldrar. Och Felicia o jag fick var sitt paket med världens finaste nallar i . Stor tackkram❤❤❤

Han skall vara med i Hondan från och med nu. Först tittade vi på några heat sen mot depån och titta närmare på Leos barnkart, självklart skall de provsitta !

Jag blir imponerad varje gång Felicia berättar och förklarar sporten för både barn och vuxna. Hon är som född för att göra det !! Sen var det dags att åka ”räcerbil”/cab och Wilma ville åka först🏁. Så vi tog en sväng på de krokiga vägarna runt banan med en skrattande liten tjej i bilen. När vi var längst bort och skulle vända (3 donuts😁) på grusvägen så blir det såklart PUNKTERING !! Så jag fick snällt åka sakta på fälgen de 3-4 km tillbaka. Jaha, vad gör vi nu ? Två barn som inte åkt och en bil med tre hjul ??

Jag lånade Jonas skoda (tack) och åker hem och hämtar ett vinterhjul, mutrar och hylsor. Så 50 minuter senare åker vi igen 👍🚘.

Om det är nåt jag lärt mig de senaste 15 åren så är det, vissa problem är inget att fundera på, lös dem bara. Och den glädje och energi det ger att få ge tre barn en kul dag med crosskart och lite bilåkning utan tak är obeskrivlig. Så har Ni möjlighet eller får chansen att göra nåt för Era egna eller andra barn ?

GÖR DET !!❤❤❤

Ikväll somnar jag extra bra.

Kram o gonatt🌞🏁🚘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s