Farsa vid 54 ?

Farsa vid 54 ?

Idag har vi haft städdag i huset. Jag har äntligen tagit tag i att rensa avlopp i badrummen och börja röja ur allt som står i baren/engelska rummet. Dvs en himla massa grejor som förut fanns i ”Abbes rum/gästrummet” och saker från vinden som skall sorteras i slängas eller sparas. Ibland alla saker så fanns många kort mm från då Albert var på kortis.

Många kort som väcker minnen😢😢.Jag skall upp till kortis o fika nån dag o lämna saker som andra barn kan använda (badväst, åkpåse mm) men jag har ännu inte fixat det. Men det närmar sig👍

Jag gick också igenom en del böcker, några var skrivna för föräldrar som fått speciella barn. Det var också nån bok om hur det är att få cancer😢😢

Det ger många minnen och tankar.

Först kommer tårarna så klart då jag minns hur det var när vi fick beskedet hur Albert troligen skulle utvecklas.(eller inte utvecklas). Vi hade ingen aning om vilket liv vi stod inför. Eller när vi satt på ett föredrag om att våra barn kommer dö tidigt. Ja det är många saker vi gått igenom och det har präglat oss.

Det som slog mig var att jag blivit öppnare för människor utanför boxen.Jag har alltid varit en människa som bryr mig om andra men jag har nog blivit mer förstående nu?. Men precis som många andra så har jag också ibland svårt att träffa människor där jag inte känner mig bekväm. Det kan vara en tjej med funktionsnedsättning en tiggare, en kille med drogproblem osv …men jag dömmer inte. De är också människor men med andra erfarenheter och med mindre tur att kanske födas o växa upp i fel land eller i en sjuk kropp.

Och det är till dessa människor man verkligen kan göra skillnad på riktigt❤

Jag har ju under det senaste åren ibland fått frågor eller kommentarer om att jag umgås med flera yngre vänner. Men mitt svar har alltid varit, varför inte ? När det gäller kvinnor så har vi ingen parrelation, jag tycker om dem och de ger mig energi ! Och jag har många ”gamla” vänner med såklart och det är nu man verkligen inser att gammal vänskap rostar inte.

Senast igår hörde jag en kommentar om åldersskillnaden i en relation o jag blir mest ledsen, om två personer tycker om varandra ? Ålder, kön, religion, hudfärg spelar ingen roll. Är deras kärlek fel pga att de inte är ”lika” enligt vad andra tycker ?

Idag när jag tittade på en bild på Milla slog det mig en sak som gjorde mig tårögd.

HON SA JU EN SAK 5:e december 2015 SOM JAG DÅ INTE FÖRSTOD !

Jag har ibland tänkt att jag umgås med yngre kvinnor för att det är safezon för mig. Jag behöver inte fundera på att jag skall inleda nån relation utan bara vara mig själv o ha kul. Jag har också tänkt att jag har nog en rädsla för en sjukdom/ dödsfall igen i en framtida relation ? Jag har ju heller inte varit redo för nån relation utan bara känt saknad eller kanske inte vågat erkänna för mig själv ?

Men till min ❤ängel, I december 2015 började Milla bli allt sämre och jag levde i nån bubbla av förskräckelse, väntan, oro och samtidigt försöka jag leva ett liv och fixa allt. Dagen efter Rådeks julfest 2015 (som jag inte riktigt vet hur jag fixade ?) sitter jag , Milla o Jessie i soffan och jag berättade om en ny ung trevlig tjej som börjat på ett av våra kontor.

Millas svar med glimten i ögat-Pappa har träffat en ny innan jag dött !
Jag blev ledsen o svarade Nej! Hon är gift,26 år och har barn !

Milla skrattade bara åt det men jag blev illa berörd. Nu hade hon ju delvis rätt för Marianne blev senare en fantastisk vän ❤och jag älskar både henne, Vide o Erik .

MEN det som slog mig idag var ju att hon kommentarade aldrig åldersskillnaden ! Hon hörde om en människa jag tyckte om. Och det är nog så att ju mer stökiga saker man är med om i livet. Ju mer lär man sig att uppskatta att leva ! Och sen vågar man välja sin egen väg. Så det hon egentligen sa var ju att våga gå på dina känslor ❤❤ Vi pratade faktiskt om det flera gånger innan hon gick bort i januari och jag hade mycket svårare att både prata men framförallt tänka tanken att träffa nån ny ? Men Milla var benhård på att vi skulle Leva och i det fanns även en ny relation ?Hon önskade att vi alla mådde bra🌼 Men hon sa aldrig nåt om att hur personen skulle vara. Jag kommer aldrig förstå hur man kan vara så storsint (har inget bättre ord) så att man önskar att sin man träffar en ny kvinna !❤❤❤

Nu har jag inga planer på att försöka skaffa barn igen av flera skäl men skulle det ändå bli så är det kanske en mening med det..

Men jag är nog inte låst i vare sig ålder på tjej , små barn, språk, land, sätt att leva eller annat ? .Jag lever efter devisen, Det som sker det sker nog ?? Och jag tänker fortsätta träffa nya människor IRL för det är trevligt (obs inte date) Och blir det kärlek så är det så..

Kram o ha en fortsatt fin helg🎈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s