För två år sen var jag glad !

För två år sen var jag glad !

IMG_20160409_170914

Så här skrev jag den 8:e April 2016..

Äntligen hemma !!! Och Jag vet ! Jag är lite knäpp.. Har varit hemma i 1,5 timme och har hunnit med att köpa en engelsk ikon ! En bil till på the ”bucket list” är nu avbockad. Varför ? Varför inte ? Sen gav jag bort den för ett bra ändamål en månad senare.

Jag hade mist min fru men Albert hade klarat sin största operation och andades redan bättre och skulle nu kunna leva länge och jag skulle inte behöva oroa mig för lungorna och ryggstyrka och smärtor i ryggen längre. Det var en vecka jag aldrig glömmer !Vi hade levt med vetskapen och risken om vi inte gjorde nåt och hade tagit beslutet över ett år innan. Jag hade så gärna velat att Milla fått veta att det gick bra.

Idag vet jag hur mycket Jag minns av vad som hände varenda dag och vad jag gjorde och

hur nervös och orolig jag var. Jag minns alla mess, vad jag tänkte när jag satt i Hagaparken själv och väntade under operationen.
Jag hade när vi kom hem en framtidstro och det är det som gör så ont idag.

De sista 10 dagarna har varit skitjobbiga. Allt kommer tillbaka och det känns lite som att Du förlorar jobbet, måste sälja allt,men sen får du en vinstlott med flera miljoner och sen tas den ifrån dig…

Det kan ju se ut som att allt är bra nu men sanningen är ju långt därifrån.
Mentalt kanske jag kommit på väg åt rätt håll, men det betyder inte att det är som förut. Fysiskt mår jag sämre än nånsin för det har inte funnits nån energi alls att ta tag i den delen. Livet har bara handlat om att leva eller överleva och göra det roliga man kan för att stå ut med all sorg och saknad. Och jag är väldigt tacksam att ha vänner som finns för mig.

❤❤❤

De sista veckorna har jag jobbat ganska hårt för att komma i fas och få lite lugn i Maj.
Jag har nu också bytt kontor och ser också det som en liten nystart. Hur märker jag hur jag mår då ? Jo jag är känsligare för motgång och saknad av vänner och änglar. Jag reagerar starkare på minnen ett exempel senast idag så hittade jag en biljett till nån bergbana från när Milla, Jag och våra vänner var i Budapest 2014. Tanken kommer direkt, varför ???
30264611_1767820646608376_4668479599343042560_n
Jag hittade oxå en kladdlapp jag noterat på när Karolinska ringde och förklarade den riktiga orsaken till att operationen sköts upp i Februari, om det kom tårar då ?JA!
Jag känner också av ensamheten mer, Nu ser jag fram emot en månad med mycket jobb, men ändå roligheter och umgänge men människor som betyder massor för mig och som jag saknar massor.
Jag tittar också på nya resor och vem vet ..det kan komma en sån här bild .
30572162_1767820693275038_3431448843940528128_n
Nu skall jag se sammandraget på dagens Formel 1 där Mackan tagit poäng ! Grattis !
Kram och trevlig kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s