Jobbat i 30 dagar, rätt eller fel ?

Jobbat i 30 dagar i streck, rätt eller fel ? Så klart är det fel ! Men jag har inte alltid jobbat fulla dagar o det är här det blir skillnad. Vi har alltid mycket på jobbet på våren o vi kämpar så gott vi kan för att hjälpa alla. Men jag har också valt att göra kul saker då jag kan och det är väl det som syns i sociala medier. Men nu kände jag att jag behövde lite paus så fre-mån är jag ledig mentalt.

Jag började koppla av med att gå på en aw med jobbet i torsdags, min fina vän hämtade mig efter o vi köpte med pizza o hängde i soffan. Igår fick jag frågan om vi ”är ihop typ” då ni syns mycket ihop. 😆😆 och svaret är no ! Jag är nog fortfarande gift med Milla mentalt❤. Men jag tycker om henne och att vara med henne trots 30 års åldersskillnad. Vi förstår att det kan sticka ut och se konstigt ut men så länge bägge mår bra av det och trivs med at hänga så är det ok för mig. Och jag har ju fler unga vänner och det tänker jag fortsätta med. När vi lunchade igår så går en bekant förbi och morsar, han är pappa till en kille som också har funktionshinder så vi har ofta träffats med Abbe, och vips är tankarna på Albert😓.

Igår eftermiddag åkte jag till Örebro och fikade med gamla vänner..

På kvällen skulle jag träffa en bekant på hotellet. Pga flygstrul så kom hon sent. Men vissa saker kan man aldrig förbereda sig för. Vi är vad som förr nog hette brevvänner och skriver o pratar ibland. Så det skulle bli kul att ses. Men när hon kommer in på rummet o tar av sig peruken brister det. Allt hat Milla hade mot sin peruk kom upp. Hon vet ju om läget så det var inget konstigt men jag vet aldrig när det kommer. Men vi hann med mycket prat om livet. Och hon påminner mig om att skriva boken ..Men hon menar inte bara the book om Milla o Abbe utan även livets bok, dvs att leva o fylla den med innehåll.

Idag har jag fikat med två goda vänner på Naturens hus här i Örebro..Kul att se allt som byggts och förbättras i min gamla stad. Sitter nu på rummets balklng i solen och njuter.

Ikväll blir det 50 års kalas och imorgon bitti åker jag vidare till nästa vän❤

Ha en trevlig kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s