En natt av minnen…

En natt av minnen😓 På morgonen för ett år och sex månader sen blev jag bestulen på min son. Det är nåt med natten mellan söndag o måndag när det kommer till månader utan honom.. Inatt förstod jag först inte vad som var fel o varför jag inte kunde sova ?? Jag befinner mig på en ö i värmen med en god vän, allt är ju så bra det kan. Jag trodde det var boken jag läste som rev upp minnen.. Sen kom jag på det, det är söndag…. Även om tiden gör att vågorna blir mindre så finns allt där….. Med tårar i ögonen satte jag mig på golvet och lyssnade på Felicia när hon sov…. Han är alltid med mig 💔 Om mina änglar sitter på ett moln så är de absolut med idag.. Kram❤🇨🇻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s