En natt av minnen…

En natt av minnen😓 På morgonen för ett år och sex månader sen blev jag bestulen på min son. Det är nåt med natten mellan söndag o måndag när det kommer till månader utan honom.. Inatt förstod jag först inte vad som var fel o varför jag inte kunde sova ?? Jag befinner mig på en ö i värmen med en god vän, allt är ju så bra det kan. Jag trodde det var boken jag läste som rev upp minnen.. Sen kom jag på det, det är söndag…. Även om tiden gör att vågorna blir mindre så finns allt där….. Med tårar i ögonen satte jag mig på golvet och lyssnade på Felicia när hon sov…. Han är alltid med mig 💔 Om mina änglar sitter på ett moln så är de absolut med idag.. Kram❤🇨🇻

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s