Leva vidare med den viktigaste !

Konsten att leva vidare med den viktigaste i livet !!!! Idag för 20 år sen gick min svärfar bort i cancer. Under de sista dagarna när Roland blev allt sämre var Jessica (då sex år) mycket med mig så Milla kunde vara på sjukhuset o vi var hemma o på sjukhuset om vartannat. Jag försökte ha ”lite vardag” och ändå förklara så gott det gick vad som skulle hända. Roland berättade för mig tidigt när han visste att det var kört (vet inte varför just mig?). Och jag lovade samtidigt att ta hand om familjen. Under de dagarna fick jag ett speciellt band till Jessie. Det vi sen gått igenom tillsammans genom åren har bara gjort bandet starkare o starkare.. Utan henne hade jag inte fixat detta. Ibland stöttar jag henne men minst lika ofta är det omvänt. ❤

Likaså har jag en svärmor som faktiskt genomgått samma sak som jag fast med några tillägg. (Förlorat ett barnbarn). Vi pratar då och då om livet som ”ensam” , saknaden av Roland, Milla o Albert och tårarna kommer ofta. Jag har blivit förvånad mer än en gång över hur förstående och klok hon är. Jag försöker leva vidare, men inte som förut utan nu är det mer efter att jag vill o kan. Jag vet inte hur det ser ut om ett år…Jag har alltid varit öppen o vidsynt men synen på att människor är olika har nog förbättrats ytterligare. Och att åka på semester med en ung vän och göra i princip inget mer än att sola är så skönt. Och jag förstår att några undrar då ”det normala” är att man träffar en ny kvinna. Men måste man det ? Jag har ju inte slutat älska min ängel….❤💔 Då känns det så skönt att ha familjens stöd när jag gör saker som kanske inte är vad ”normala” män i min ålder gör. Men så kommer det nog bli ett tag framöver. Det blir garanterat fler spontana och längre resor med de jag älskar o tycker om..

För mig just nu är att Leva Vidare.. Att sitta här i solen med en brasilansk drink i handen med en speciell vän mitt emot och minnas Mina änglar men framförallt när Jag o Jessie var i Brasilien för tretton år sen känns ändå ganska fantastisk !

Kram och glöm inte att uppskatta och ta till vara det Oväntade Underbara❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s