Sista veckan….

Storyn om Albert  Sista veckan….

Albert återhämtning gick bra och jag var lugn, trygg och mådde ganska ok. Veckan efter midsommar var jag i Italien med vänner och Albert var på kortis

Jag kommer hem med nyinköpt Ferraritröja till honom mm,

Bilden är från när han åkte till kortis dagen före midsommar, han testar bästa assistentens solglasögon.

13895189_1166040260119754_5196535174514947450_n

När Albert kom hem från kortis på måndagen så har allt varit bra men de misstänker att han har ont i höften för han reagerar ibland vid förflyttning och när det sätter på skor. Jag är helt säker på att det inte är ryggen utan är mer fundersam på om nån skruv lossnat vid höfterna ?

På Onsdagen  är Vi är inne och röntgar, då vi varit där några gånger och det var lugnt så fick jag stå med vid skärmen och vi ser inga fel då vi jämför med gamla bilder.  Vi hinner också bli vansinniga på akuten då läkaren inte orkar röra på arslet utan Albert får sitta i stolen över en timme och vänta innan han kommer ut och säger det jag redan sett, dvs han hade överlagt med röntgen som jag redan var överens med !!!!

Torsdag 7/7 Albert är på kortis och jag har after work med stora delar av jobbet. Under kvällen kunde jag tacka för allt stöd från dem under våren, tacka för årsfesten i oktober och även berätta hur otroligt mycket min kollega och själsfrände betytt under våren och hur nära vår relation är. Skönt att få släppa det ! Nu behöver ingen fundera eller spekulera längre då alla vet att vi är mycket goda vänner och det är bra så.

Jag har en ok känsla att bo här med Albert, ingen tanke på ny partner.. Jag tror på framtiden… På Lördagen är Albert lite seg med feber och får upp lite blod viket inte är ovanligt.  Vi ökar som vanligt på lite av hans magmedicin och det blir bättre..

På söndagen är det lite bättre och han är  glad och är med ute på atanen. vi tror han har lite slem i halsen och är på gång att bli sjuk ??

Det kommer lite blod men inte så farligt så jag tänker ringa och boka en tid på måndagen.

Fortsättning i kväll..

Den värsta dagen i mitt liv !

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s