En dag med många känslor..

Fre 02:30 En dag med många känslor..

Började dagen med att se att våren är på gång, och sen få veta att Volvon kräver ett mindre bankrån för att må bra igen. Men men..det är bara en bil.

Sen var det fullt ös på jobbet men nu är drivfjädern uppdragen så det går bra.

Sen direkt till kyrkan för att vara med om nåt både viktigt, känslosamt och jobbigt. Jessica skulle vuxendöpas. Och så fort kyrkklockorna började spela sprutade tårarna ! De senaste fyra gångerna har det varit begravning eller urnsättning😭. Men det går över och kan man samtidigt busa med en fem månaders bebis går det lättare. Efter akten var vi och käkade och det var mycket trevligt.

När jag kom hem skrev Felicia att hon var på väg till akuten och självklart följer jag med som sällskap. Där skall man inte sitta själv. Det tog tid men efter flera undersökningar tror vi de har de koll och behandling är påbörjad. Det känns bra att kunna finnas för nån när det är jobbigt. Samtidigt var det en väldigt konstig känsla att stå utanför rummet där jag och Albert sov sista natten, eller där jag såg honom sista gången i livet. Men det gick…

Nu hemma o fått i oss lite te.

Nu sova lite..sen på det igen. Imorgon blir fotboll på friends 💪⚽

Kram och gonatt.🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s