När allt känns meningslöst..

Vissa dagar faller allt och det finns ingen energi till nåt.

Jag har sagt att jag skall vara så ärlig jag kan o det tänker jag försöka fortsätta med. Om du är i en period där det inte finns mycket som känns viktigt och det händer saker som gör dig ledsen, och du inte kan påverka så kan det mesta falla. Då känns det som att man står i skiten/snö (bilden) upp till axlarna. Då kan man börja fundera varför jag inte kunde byta plats med Milla ? Med facit i hand hade jag självklart gjort det alla dagar i veckan.

Efter en lördag och söndag där jag varit i princip 100 % energilös med ett undantag.

Även om jag inte har självmordstankar så kan jag fundera på varför Jag lever som i en charad. Jag kommer troligen dö i en hjärtinfakt och… Det som kommer hända är att min Jessica skulle klappa ihop men komma över det med stöd av Johan och sen ha en slant att leva lite enklare för. I övrigt så är man saknad ibland men alla vänners liv går vidare och så är det bara. Och på jobbet så är alla utbytbara o saknaden är kortare än man tror. Det enda som oroar är OM det finns en himnel dit jag ev kommer, träffar jag Milla då ?

Jävlar vad skäll jag skulle få för att jag inte tog hand om Albert och Jessica och att jag inte levde… Jag tror inte det är så konstiga tankar men ingen pratar om den..

Men då kan en så liten detalj som en enkel ”tack för att du finns” från en vän göra skillnad.. ❤.

Nu får vi väl se vad som händer och jag hoppas jag nån gång får tillbaka min energi för livet för har jag inte gett upp än så skall jag försöka ett tag till.

Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s