Kärlek är att göra saker för varandra.

Kärlek är att alltid vilja att sin älskade har det så bra det går och att göra saker för varandra.

Ikväll har jag gjort nåt jag bävat för länge. Sen Albert gick bort så har väl matlagningen i detta hus ändrats markant. Så idag när jag frostat frysen så har jag även rensat alla råvaror som är gamla, det blev en säck. Men det känns ändå skönt att ha gjort det till slut.

Att frosta ur frysen var en sak jag gjorde innan Milla skulle komma hem. Det kan låta löjligt men en så trivial sak kan vara ett sätt att verkligen visa sin kärlek. Nu gjorde jag ju precis allt jag kunde för att hon skulle ha det så bra det gick i den situationen vi var då. Och det var just av kärlek och det ända jag ville var att Min ängel skulle fortsätta kämpa.

När jag läser tillbaka så blir jag förvånad hur mycket vilja och humor hon hade kvar trots att vi visste att det var ”nedräkning”.

Det är nog första gången det känns som ett bra minne (även om det inte är det) att läsa. Jag minns skrattet och de ironiska kommentarerna in i det sista..Det blir så påtagligt hur sammansvetsade vi var. Det är inte konstigt att jag saknar Milla o Abbe så mycket.

Det som slår mig är också hur jag orkade ? Milla på sjukhus, abbe på nätterna, jobba, hade ox ibland när jessie jobbade osv Men det som ändå

Känns bra är att jag gjorde allt jag kunde för min ängel på slutet. Även om frustrationen var stor när man inte kunde göra nåt åt smärtan trots att man mitt i natten bygger om sängen.

Så mitt råd är att alltid bry sig och vilja att din älskade har det bäst. Det gäller din fru/man eller vän..

Kram ❤

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s