Lös problemet och lev livet !

Ibland känner jag att vi trots allt lever vidare o att vi lärt Jessica att se en lösning istället för ett problem.👍

Igår fick jag veta att matchen i london jag gett bort i julklapp är flyttad till ett ej fastställt datum👺. Jag hade nu fyra flygbiljetter till london i ingen match. Och fyra biljetter till en match jag inte vet när den är ?? Igår var jag mest arg o besviken då jag sett fram emot att resa med dotter, bf och min ”soul”.

Jag har funderat på alternativ så klart, skall jag åka två helger ? Eller byta match osv.. Så när man sitter i solen o Jessica ringer o frågar om vi inte kan åka till Manchester o se FA cup matchen istället blir jag glad.

Om det är nåt vi lärt oss genom åren så är det att se en ny lösning på problemen. Så nu har vi biljetter till kvartsfinalen i FA cupen på Old Trafford också. Och varje gång Jessie o Johan ser en ny lösning blir jag varm i kroppen. Det är en egenskap som är mycket positiv för ett långt förhållande.

Det behövdes idag då det var lite kallt att fika ute. Och den första utefikan känns inte som förut…men bättre än i fjol. Det är lite lustigt att när jag ser tillbaka på vad jag gjort runt den 20 februari så ser det ut så här.

2015 Utedrink i Basel (ja det är oxton som vill ha nåt 😃), 2016 ensam fika på balkongen, 2017 mycket tråkig fika på balkongen,

Och i år…same same..

Nu skall jag vila o städa av lite inför en kväll i soffan med en go vän.

Kram❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s