-Vänta pappa, jag vill se när kistan åker iväg….

-Vänta pappa, jag vill se när kistan åker iväg. Det är ju sista gången jag ser mamma.😢

Det är vad Jessica sa till mig när vi för två år sen skulle åka från kyrkan till begravningskaffet. Vi var kvar sist o skulle komma sist till fikat. Nu har det gått två år men just den stunden och känslan sitter kvar. Jag vet nu att det mesta blev värre än jag nånsin kunde ana men jag har överlevt.

Jag läste igår nåt om att tv doktorn Sandström mist sin fru och det tog 7-8 år innan han började dejta så det är nog inte så konstigt att jag tycker att jag fortfarande mår långt ifrån ok.

Men jag försöker leva och minnet av mina änglar är alltid med mig. I helgen var jag i Örebro o träffade gamla vänner. Jag insåg att förra gången alla sågs tillsammans var på vårt bröllop. Och just denna dag kommer jag alltid köpa tulpaner för det uppskattade min ängel.

Glöm inte att lev nu !

Berätta för dem du älskar att du gör det och umgås med dem. Plötsligt är det för sent.

Låt det oväntade undetbara hända❤

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s