Känslomässig berg och dalbana !

Känslomässig berg och dalbana !

22467335_1590252941031815_3515783538584257068_o

Vad betyder det ?

I morse på TV var det ett par som efter att ha försökt få barn i åtta år bestämde sig för att leva utan barn och ta hand om sig själva igen  ! De hade i åtta år levt med focus på att få barn och det tar energi  i ett förhålande. Jag har nog nästan glömt den tiden men när man påminns så finns det i minnet…

Med lite perspektiv så börjar man ju undra om vi gjorde rätt ??? Först allt stök med undersökningar, sen några IVF försök som till slut funkade. Alberts föds med vattenskalle som sen visade sig bli ett helt annat liv på gott och ont..

Camilla har hela tiden levt med ont i kroppen av reumatism. Sen kommer cancern 2013 som då ”botades” men som sen kom tillbaka.

MEN ALBERT KOMMER VI ALDRIG ÅNGRA ELLER GLÖMMA !!

Han har lärt oss så mycket om livet !!! Och att leva det …Vi har försökt leva i tillvaron och ta tillvara på den ”fri tid” vi hade men ibland kommer tankar som..

Om Albert fått leva längre hur hade vårt liv sett ut och hur hade jag mått ? Jag mådde ju ganska ok ifjol…

Om Milla sluppit den jävla sjukdomen och Albert gått bort, hade vi klarat det ?              Levt vidare tills vi blev gamla som vi planerat och ”levt ifatt” livet i ex Spanien ??

Visst jag försöker leva och har underbara vänner som jag umgås med ibland och ibland saknar nåt fruktansvärt men det är ju inte det liv jag tror jag vill leva.. Och det är inte ett liv där någon vaknar av jag snarkar eller nån som snor täcket, nån som  frågar när man kommer hem. Det närmsta jag kommer där är att en av mina älskade vänner messar frågan.. Så även om det inte känns som att jag lever det liv jag vill leva idag så hoppas jag att jag nån dag orkar göra det igen..

Den här tiden på året har två år av minnen som var kaos så det är kanske inte så konstigt att allt känns skit ibland. Det är så mycket som rivs upp.

Nu i veckan skall min underbara dotter och pojkvän flytta till ny lägenhet. Det är ju jättekul !!! Men det river också  upp minnen och tankar, idag pratade vi om att åka och köpa ny säng ! På bilden är det när Milla och jag köpte nya sängar mm, Ja det var lite fullt !!

Det är ju sånt man vill uppleva  som förälder.  När barnen flyttar ihop, gifter sig, skaffar barn så man får köpa dyra leksaker till barnbarnen de inte behöver !!!

Och jag minns ju vad vi pratade om och vad hon önskade när hon fått beskedet att hon hade 2-6 år kvar…Det var inte resor eller pengar ! De var att Alberts ryggoperation skulle gå bra så han kunde leva länge och må bra och sen att Jessie skulle träffa nån och flytta hop med. Istället för barnbarn hade hon det sista syskonbarnet som då var 1,5..

I veckan har det varit ganska bra, det har hänt lite på kvällarna och jag har fått lite gjort. I fredags var jag i Örebro och käkade med gamla vänner. Men sen kommer bakslagen, att komma hem till ett tomt hus och man inte har nån energi kvar är kasst ! Man orkar inte heller umgås så man tar sig inte för nåt heller…

Men jag vet att det går över !

Och nu laddar jag för en ny vecka !

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s