Ibland faller allt igen…

En ganska bra dag, lite rörigt med jobb men så är vissa dagar. Trevlig lunch på ”cowboybaren” där vi såg westernfilm med Reagan. Efter jobbet hade jag massor med energi. Planerade ett trevligt besök till helgen. Så det passar ju bra att göra ett ryck med två rum som ALDRIG blir klara. Så jag åkte och köpte nya lampor mm.  Kommer hem, byter ut lampor. Går in i ”abbes rum” och skall börja fixa med  lampor, kablar mm så det blir klart och lite mysigare. Och även klart för tv spel, leksaker mm.

Men helt utan förvarning kommer tankarna tillbaka !! Först på Albert när vi sade adjö och jag stod med dotter och själsfrände vid hans säng. Sen samma sak på min ängel ! Tårarna rinner i en timme tills jag somnade i soffan….

Vaknar av ett mess från goa vännen och försöker tänka på annat en stund..men minnena finns där och kommer till och från…

Så det är bara att gilla läget, så är tillvaron trots att det gått ett år respektive snart sju månader. Allt kan kännas jättebra och sen helt plötsligt så är det fritt fall ! Och sen får man klättra upp för stegen igen och fortsätta leva….

Imorgon blir det full fart igen ! Städa, fixa och packa för kurs med trevliga kollegor..sen hem och mysigt besök.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s