Förlåt !

Juldagen 2016

Två påsar paket som aldrig kom fram. Jag har svikit mitt löfte till min ängel att fortsätta leva  och nu också till min dotter. Hon var med övriga familjen ..men inte jag.

Jag har trott att det gått ganska bra och jag siktade /hoppades på jul men i fredags blev allt för mycket. Ensamheten och saknaden resulterade i tankar jag inte vill ha gällande avund. Det gör så ont när man sårar någon man bryr sig om. Efter en natt utan sömn blev det bara värre och värre…

Jag försökte, packade i bilen och åkte, men att åka sjutton mil med tårar i ögonen gick bara inte. Efter fyra mil blev jag tvungen att vända. Efter några stop för mess med dotter och en god vän så kom jag hem. Jag försökte undvika allt vad jul hette på tv:n så jag försökte sova till flera romantiska komedier..

Kvällen avslutades med att jag tackade nej till en öl på stan.. jag ville egentligen för sällskapet var rätt men finns det ingen energi så..

Jag vet nu hur det är att ”fira” jul ensam, det är inget att rekommendera, men skillnaden är att jag gjorde ett val !😥

Det har inte alla ! 

Det är inte synd om mig ! Jag skriver bara för att berätta min bild. 

Och jag hoppas nästa blir bättre..ja sämre än de två senaste är svårt.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s