För 19 år sen förlovade vi oss !

För 19 år sen förlovade vi oss !

Hur gör man för att minnas och uppskatta det oväntade underbara ?

Datumet 23:e är speciell för mig och min ängel
För 21 år och 3 månader träffade jag min ängel !
För 21 år sen firade vi får första jul tillsammans
För 19 års sen förlovade vi oss
För 13 år och 11 månader sen föddes Albert
För elva månader sen somnar du in och jag kysser dig och sade jag älskar dig för sista gången…

Jag försöker leva vidare som vi lovade dig , men det är inte lätt såklart ..
Men det har även skett underbara saker under året..

Ofta när jag minns nåt positivt med Milla och Albert så kommer ju samtidigt en saknad av dem och det underbara.  Men då försöker jag tänka på ytterligare en positiv händelse samtidigt så går det lite lättare.

Julafton 2015
Camilla fick permission några timmer och var hemma men fick inte äta nåt
Jag tror inte hon ville egentligen pga av all smärta men gjorde det för vår skull på nåt vis ?
Hur jag mådde kan inte återges, allt var fel ! jag mindes Julen 1997 då Camillas pappa hade kort tid kvar (och jag visste om det ) Jag var väl livrädd och visste att detta var sista julen !
Jag åt inget på hela dagen ,ville bara ge upp och försvinna  !
Jag satt hos Albert och grät när de andra åt.
När jag hämtar Camilla så ser hon ju hur jag mår men skäller ut mig för att jag får inte ge upp när hon inte gjort det !
Jag måste ju stötta min fru och sen ta hand om Jessie och Albert …

Imorgon skall jag trots allt som hänt i år fira jul med Jessica,  pojkvän  och hela Camillas familj inklusive tre hundar men utan Camilla och Albert !  Jag vet inte hur det kommer gå ?
Jag vet bara att jag saknar dem nåt fruktansvärt och kommer att älska dem för evigt ! Då vi är ganska många så kommer jag, Jessie med pojkvän och hund på på hotel i Linköping.

Nu försöker jag bara samla energi och ser tillbaka på ett år med mycket kaos men är samtidigt otroligt tacksam för att jag har familj och vänner som bryr sig !
Alla har brytt sig på olika sätt och jag har också mottagit omtanken på olika sätt beroende på dagsläget, om jag orkat tagit emot osv. Jag har också haft svårare att prata/ träffa gamla vänner då det finns så mycket minnen förknippat.  Jag hoppas alla har förståelse för det men  jag har nu börjat  umgåtts även med ”gamla ” vänner  och det är trevligt även om det emellanåt kan bli känslosamt.

Det är svårt att förklara men ibland kliver en ”ny” kompis fram som kanske inte uppfattas av andra som nära vän men som under de senaste åren blivit det ! Vi förstår varandra , vi stöttar varandra, Vi kan prata om ALLT på ett rakt och ärligt sätt. Vi kan ställa frågor som ingen annan vågar ställa och har kontakt i princip dagligen och det har betytt massor. I mitt fall så har jag fått både en sån pärla till vän som betyder mycket och även under året träffat och lärt känna min själsfrände och hennes familj som betyder allt !

Så det kan hända oväntade underbara saker även mitt i ett kaos !

Idag var Jessie, jag och svärmor till graven och tände ljusen och lade dit nya rosor.

Känslan av tomhet kommer fortfarande varje gång, efter det blev det promenad med Oxton (Jessies hund) i solen.

Jag skall göra allt jag kan för att fira jul och jag önskar alla mina vänner en riktigt god jul !

Glöm inte att berätta och visa att Ni älskar era kära !

Kram

15698013_1299128620144250_8357822672377740921_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s