Finn 5 fel!

Finn 5 fel!

Host host host.😪👿

Nu har jag hostat i fem dagar o tycker det borde ge sig snart..

Jag har jobbat idag men det går sådär och sen jag kom hem är det viloläge som gäller..

Det kan låta helt vrickat men det är också så att det river upp minnen. När Milla gick bort så var det till slut lungorna som satte stopp. Och även i Abbes fall så var jag livrädd att han som 2015 skulle vomera o få det i lungorna..😥 Nu blev det inte så men det gick åt skogen ändå för 2 år och 11 månader sen😥❤️

Imorse fick jag några kul bilder på Facebook.

Såhär borde en nice kväll se ut.

Sen blir det nog mat..

Och en öl kanske?

Sen känner man sig så här

😂Det är lite finn fem fel på nåt vis..

Men det är ju fotboll i kväll så ha en fin kväll🇸🇪

Kram

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s