Kärlek till en bil?

Kan man ha kärlek till en bil? Och nån har snott gasolen 🤔

Långhelgen började med att jag i onsdags kvalitetsgranskade en kollega i Örebro. Granska andra är absolut inte min grej men då hon är erfaren och har bra koll så gick det bra👍 sen blev det jättetrevlig lunch med en av mina bästa vänners familj inkl ex man som jag inte träffar så ofta. och sen fortsatte det med lyxfika med Linda🍾alltid lika mysigt 🎈champagnesorbet passar ju bra en studentdag. Och nu hoppas jag verkligen att nästa gång vi ses är på Sardinien 🔆🏄🍾🏖️🇮🇹

Sen fortsatte fikat med Wibbe. Samtidigt som jag var redo för studentskjuts så vid halvfyra var det dags att åka ”cykekväg” över slottet och hämta en trött student vid karro och färd mot Säbylund.

Trevligt att träffa människor jag inte träffat på 25 år, men samtidigt känslomässigt med studenten..Och Ulrika och Fredriks BMW Z4 passade bra vid trappan. (tack för lånet). I torsdags var det ledig dag o jag var och hämtade senaste bilköpet

Jag behöver verkligen ingen mer bil. Men ibland gör jag saker på ren känsla❤️och de blir ofta väldigt bra. Ett exempel är att säga javisst till att åka på bilsemester i Europa med en tjej jag nyss träffat! Men det blev så kul🎈🍾❤️

På samma sätt är denna affär, när jag förra fredagen var på kalas o pratade bilar och annat med födelsedagsbarnets pappa så kommer han in på sin gamla MB som de köpte ny och nu stått i garaget i fyra år. Att höra någon prata om sin bil med sån kärlek berör mig. Likaså fick jag veta hur de skött sin bil. Jag behövde inte provköra eller knappt titta på den. En bil som är i princip i nyskick har man tagit hand om med kärlek ❤️

Och det gäller lika mycket hans fru som hade minst lika bra koll på den. Det verifierades också i fredags morse då jag besiktade bilen. 🔝🌟

Den har stått still i fyra år! Allt fungerar och de hittade inte ett fel!

På dagen blev det fixardag, fikabesök och fika borta på kvällen.

Idag började jag med att kapa sönder avgassystemet på Minin och började om så nu blir det så rakt och jag hoppas det kommer högre från marken än förut (inte svårt 😂😂)

På eftermiddagen har jag planerat om blommor, fixat lite gräs, fikat med svärmor mm. När vi sitter o pratar så säger hon jag kan inte låta bli att tänka på Albert för det var ofta han låg här i skuggan på gräset. ❤️😥❤️😥Tårarna och saknaden kommer och de kommer alltid leva med mig.

Det sista som skedde var att jag till tog beslutet att inte laga vår gamla svindyra skit grill! Nu åker den på tippen.

Den för 1200 spänn på Rusta har hållit länge o funkar än! När jag skall köra iväg den från gräset i så skall jag ta ut gasoltuben, jag hade en extratub stod i den. Borta! Har jag flyttat på den? Nej inte vad jag minns??. Sånt är livet.. Hoppas bara den gått till nån som behöver den..

Kram o ha en fin kväll 🔆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s