Premiera dig själv!

Premiera dig själv!

Jag har sen snart ett år tillbaka jobbat 80%, inte varje dag utan snittet på året ska inte vara mer. Jag har också haft en princip att inte jobba över om det är väldigt fint väder. 🔆Solen ska man njuta av! 🎈Och det är ett jättebra beslut för mig själv och även för Rådek för jag är piggare och mer effektiv.

Det har gått ganska bra, även om jag jobbar lite mer på våren så vet jag att jag kan jobba lite mindre i höst o kanske ta en extra vecka i värmen då vi oftast inte har samma tryck.

Jag har alltid kört med nån form av planeringslista/ eller pricklista oavsett vad jag gjort. Det var ganska skönt att idag börja sudda och se att listan blir kortare efter två veckor 👍nu när deadlines närmar sig..

Det ger en tillfredsställande och ofta lite ny energi. För mig har det oxå varit ett sätt att veta hur jag ligger till och om jag behöver gasa mer😂

Vad gav energin då? Jo att mer saker prickades av på hemma listan ikväll.

Ny parkering till Minin,

Hämtade lånebil på rekond för morgondagens student i Örebro. Klippt gräset.

Börjat montera ihop en ny röjsåg, behovet är egentligen att kunna klippa häcken som är ganska hög utan att knäcka ryggen med en häcksax. Och jag hoppas det funkar för den funktionen var nog bäst, det övriga kändes som leksaker.. Men men man får väl vad man betalar för…😂😂Det sista som skedde var att jag tog in min (Millas) cykel då det är dags för service och nya däck

Alltså en ganska bra dag med flera avprickningar på listorna. Det är ganska skön känsla att 4-5 saker är gjorda/påbörjade även om det inte är stora projekt. Det premieras med ett glas vatten i baljan och det känns som att Min ängel är med mig på nåt vis❤️

Imorgon ska jag göra nåt jag inte gjort förut och inte är bra på men gör det för för en vän.

Sen ska jag göra nåt jag är bra på! Luncha o fika med vänner sen skjutsa på studenten. Det är alltid lika kul att få vara med på ett hörn och förhoppningsvis ge ett lite positivt minne till den dag som är så speciell och början på deras vuxna liv på nåt sätt..

Ha en fin kväll 🎈🍾

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s