En skitvecka till så nu vänder det..

En skitvecka till så nu vänder det.. 🤘

Den sista veckan har väl varit rätt kass om man skall sammanfatta. Jag har fortsatt hosta och snörvlat mest hela veckan. Febern har gått lite upp o ned så jag försökte jobba några timmar när det gick. Humöret o sinnesstämningen har haft samma låga nivå. Det mesta har känts rätt meningslöst.

I fredags var det dags för student. Tanken var att Jacob skulle få åka ett släp fyllt med ett bollhav hem. Men när orken inte finns så fick det bli Volvo cab. Jag laddade med ipren, halstabletter och hostmedicin och det funkade hyffsat.

Att gå på studenten var inte smärtfritt, trots att det gått tre år så kommer så många minnen och jag vet inte om det är saknaden som är värst eller det faktum att jag blir så arg o ledsen att min ängel inte får uppleva det hon hade sett fram emot och uppskattat😥😥😥

Även om man står mitt ibland 1000 tals personer och har min ❤️dotter bredvid så känner man sig så ensam…. Och det blir ju inte bättre när man mår kasst innan och som extra krydda så måste det regnar en skur precis när de skall börja gå ut…

Jag har gjort en vetenskaplig analys också, i Örebro och här i Eskilstuna är det mest lastbil som gäller vid flak åkningen. I Linköping var det klart merparten traktorer och bra många John Deere😂. Men min favorit var ändå denna gamla Scania

Kul med att sticka ut.

Men det är alltid lika roligt att skjutsa hem trötta studenter och ev åka lite kortege. Det är ju en väldigt speciell dag🍾. Jag gjorde dock en god insats som superhjälte och räddade en tappad studentmössa framför en buss 😂😂.

Lördag o Söndag var jag knappt ute, lite jobb på jobbet , i garaget var det svalt så jag satte ihop en nyköpt trädgårdsmaskin o provkörde kort.

Efter att ha svettats och hostat så gjordes ett däckbyte på Jessicas cykel. Det var nog allt som blev gjort… Minin var utlånad för studentskjuts så att Emma fick åka hem ståndsmässigt.

Igår vid lunch vad deadline för del 1 av årets deklaration säsong.

Det är rätt skönt att se alla gröna staplar så det firades med en öl till salladen på lunchen. (ja det kan tolkas som att jag är hammarbyfan men tyvärr)

Igår em kändes det lite bättre så jag klippte lite gräs, hade snabbvisit av min bästa reskamrat från 2018 som lånade lite rose. Vissa sorter börjar ta slut ! Men lugn, vi har kontaktat importören och ska försöka beställa nya🍾🤣

På kvällen var jag o fikade hos en bekant o tittade o åkte ett mycket coolt bilbygge.

Det roliga med bilintresse är att det kan vara så olika men oavsett vilken typ av bil du har eller hur du använder din bil så förenar intresset❤️

Denna finns bara i två liknande exemplar och är byggd helt från grunden i två ”hemmagarage”. Resultatet är en bil som både ser ut och kan konkurrera prestandamässigt med många supersportbilar😂😂.

Det är bara att buga och bocka och betyget är 5 guldstjärnor🌟🌟🌟🌟🌟.

Jag vet inte om det inspirerar eller om det kommer få mig att lägga ned mitt projekt? Att den inte blivit klar på 11 år är kanske en fingervisning? Det får sommaren utvisa..

Kram och ha en fin dag 🔆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s