Svårt eller lätt att leva!

Svårt eller lätt att leva!

Det är lätt att säga hur man borde tänka och leva.. Men det är inte lika enkelt att efterleva det..

För ett tag sen såg jag denna skylt o köpte den. Idag hämtade jag den. Tanken är att den skall påminna mig om att leva efter den..

Ibland går bra och ibland inte alls.. Men man måste nog försöka..

För ett år sen hade jag ganska få planer inför sommaren. Det är nog samma läge i år? Men om man är öppen för spännande saker så kan allt hända.. Sen träffar man såklart inte bästa Karin o tar en spontan champagnetrip varje midsommar 😂men prova…

Så vem vet var denna sommar slutar.. Antingen så händer inget, eller så blir det massor gjort hemma o i garaget eller så är jag i solen?

Trevlig midsommar

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s