Hur mår jag egentligen?

Hur mår jag egentligen?

Den frågan får jag ibland och jag ställer den till mig själv oxå.

(Och vad ska hända denna sommar ? 😂😂😂Ingen som vet!)

Det beror på när man frågar. Det är nog det som är den stora skillnaden på en person som mår bra och har en trygg tillvaro mot den som har varit med om nåt som jag ellet är allvarligt sjuk, har ex nån psykiskt ohälsa eller något annat. Känslan är inte stabil.

Jag kan må bra och 20 sekunder senare har nåt hänt eller ett minne kommer så jag mår skit eller omvänt. Jag har mått skit en vecka och så ringer en person och det kan ge så mycket energi så det är galet. ❤️❤️Jag översätter nog denna så det blir rätt.

Sometimes i felt bad for a week then one Phonecall give me so much love and energy🎈 last time It happends yesterday❤️

Midsommar är ju för många en helg som har en sanslöst massa minnen och stora förväntningar. Både bra o dåliga och det känns fortfarande fel för mig att åka själv till vänner och fira. Jag kommer alltid sakna att inte Milla är med.. Det bara är så.. Skillnaden nu kanske är att jag har lite lättare att prata om det. Eller exempelvis när nån frågar, hur känner du Fredrik o Ulrika där jag var i fredags. Jo min fru som gått bort var…

Det är också lättare att vara på en plats där det är välkomnande men avslappnat. Vi tog inte ett danssteg runt nån stång. Men jag lovar att barnen hade kul för de lekte hela dagen o kvällen. Med gräsklippare, fyrhjuling, Mini Cooper, trummor, pruttmaskiner, golfklubbor mm mm

Så barn kan leka utan padda om de får 🎈❤️🚲

För mig var det en perfekt midsommar🍾🔆🇸🇪

Allmänna läget då?

Jag tittar som vanligt tillbaka o försöker jämföra o se ett mönster.

Här var det ganska bra..trots sorg o saknaden..

Alberts operation hade gått bra, jag hade landat o fått ordning hemma, baljan var på plats, jag hade lärt känna min soul, jobbet hade funkat o säsongen var klar, jag hade köpt en Mini, gett bort den och sen köpt Hondan och jag skulle åka till Rom dagen efter.

Sen hade jag ett års helvete som ingen ska behöva gå igenom. Men jag försökte väl leva och lurade mig själv genom att köpa leksaker mm.

Även då hade jag rest, haft trevligt o träffat nya människor.

Så jag mådde kanske lite bättre men det var ändå dagsformen som gällde. Jag har sagt det många gånger, att förlora Milla var jag förberedd på och det var jobbigt, men jag visste att och hur hon ville att vi skulle leva vidare.

Att förlora Albert är som att förlora livet och sig själv. Eller hur man skall förklara? Utan Jessica hade jag inte orkat igenom detta.

2018 då?

Jag hade väldigt små förväntningar på den sommaren. Planen var att bara vara med lite Uddevalla, lite crosskart med Felicia o bara hänga och sen lite garagefix.

Men det var en tillfällighet och jag var öppen för ett möte just då.

Och det blev en helt fantastiskt kul resa och vi hade bestämt att resan var målet och det blev bättre än jag förväntade mig. 🎈🍾

I år är jag nog i samma position som ifjol. Jag har knappt nåt bokat, ett väldigt speciellt pool party nästa helg sen bara lösa planer på nån tur till västkusten, Örebro, Spanien kanske och sen Sardinien senare i höst. (om de har delfiner o lille skutt😂❤️).

Men vem vet? Kommer nåt kul upp så tar jag möjligheten om jag vill och har råd.

Men det handlar som alltid om rätt sällskap, har du några kul planer att se fram emot , mår dina barn/familj/vänner bra osv…

Jag tror vi var hos Martin (Millas bror) 2015 men jag minns inte för Vi visste redan då att det kunde vara den sista o det var så mycket viktigare..

Om jag inte springer på en till totalt omdömmeslös 😋kvinna till som vill åka nånstans med mig så är tanken att göra färdigt i garaget och göra det till det retro hak som planen är. Kanske också ta tag i 308:an så den kan besiktigas i år?

Jag köpte precis nu iallafall ytterligare en kul fasadskylt som passar mig o garaget 😂😂

Nu skall jag snart kliva ur vattnet o gå en trappa ned o få grillat hos ❤️Jessica o Johan.

Ha en fin kväll 🇸🇪🔆

Our dates

23/9 1995💏23/12 1997💍23/1 2003👶 23/1 2016✝️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s