Nu har jag fått nog av Q park!

Nu har jag fått nog av Q park!

I dag brann det av!

Nu har jag tröttnat på bli rånad av Q månad efter månad. De bygger om i vårt p hus.

Så det finns hela tiden färre/Inga platser då ett eller två plan renoveras. Det är mao kaos. Jag har full förståelse för att det är stökigt när man renoverar. Men när man får p böter när man är snäll och ställer sig på linjen för att de som jobbar skall komma in i sin buss på platsen bredvid . Jag har fått böter när de helt plötsligt hyrt ut en plats o satt en skylt i taket! Vem f.. N tittar där?

Nån gång har bilen stått kvar över ett månadsskifte. Då ”kan de inte” se på mina fem gamla månadsbiljetter att jag hyrt i fem år? Det står kundnummer och biljetten har en kod som kan scannas??

Nu är det stängt i två veckor och vi erbjuds parkera ca 1 km bort? Då kan kan man kanske tycka att nån form av kompensation vore rimligt? Reducerad hyra? Nej nej. Så jag skall be mina kunder gå 1 km 😂😂

Så nu får det vara nog! Så nu blir det cykel o alternativ parkering ibland

Så ni vet varför det regnar. Det började ikväll när jag cyklade hem😂

Trevlig kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s