Nu har jag fått nog av Q park!

Nu har jag fått nog av Q park!

I dag brann det av!

Nu har jag tröttnat på bli rånad av Q månad efter månad. De bygger om i vårt p hus.

Så det finns hela tiden färre/Inga platser då ett eller två plan renoveras. Det är mao kaos. Jag har full förståelse för att det är stökigt när man renoverar. Men när man får p böter när man är snäll och ställer sig på linjen för att de som jobbar skall komma in i sin buss på platsen bredvid . Jag har fått böter när de helt plötsligt hyrt ut en plats o satt en skylt i taket! Vem f.. N tittar där?

Nån gång har bilen stått kvar över ett månadsskifte. Då ”kan de inte” se på mina fem gamla månadsbiljetter att jag hyrt i fem år? Det står kundnummer och biljetten har en kod som kan scannas??

Nu är det stängt i två veckor och vi erbjuds parkera ca 1 km bort? Då kan kan man kanske tycka att nån form av kompensation vore rimligt? Reducerad hyra? Nej nej. Så jag skall be mina kunder gå 1 km 😂😂

Så nu får det vara nog! Så nu blir det cykel o alternativ parkering ibland

Så ni vet varför det regnar. Det började ikväll när jag cyklade hem😂

Trevlig kväll

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s