Polisen tog mig denna jul med!

Polisen tog mig denna jul med!

Nu har jag överlevt en tredje jul utan Milla o Albert 😢😢😢. Ett år till har gått och det gör väl att det går lite bättre, eller att jag orkar försöka mer? Sen vill jag nog glömma den första helt för då var Allt kaos.

Denna helg har ju så mycket jobbiga minnen så att göra nya kul saker underlättar eller är nog ett måste . I lördags blev det 6 års kalas sen mys i soffan med min ”roomie”. I Söndags var det kalas för Vide och det är fantastiskt hur mycket energi och vilja en fem åring kan ge. ❤️

Vissa saker sker och vissa personer kommer in i ens liv med en mening. Min ”soul” är en sån..Hon höll inte bara min hand när jag sa adjö till Albert😢, hon höll nog mitt hjärta också. ❤️❤️❤️

Men också Vide har kommit att betyda mycket , det är som om en del av Alberts själ lever vidare i honom på nåt vis. Att höra hans skratt när vi åker i Hondan ger sån värme. (tack Erik för att du delar med dig).Ja och tack Marianne för att du finns❤️ Så jag hade en bra grund när jag åkte mot Örebro på Julaftons morgon.

För 23 år sen var det också kallt och soligt och jag åkte till Eskilstuna för att fira min första Jul med Milla o Jessica ❤️❤️❤️. Strax innan Arboga kom en polis ifatt mig (han hade försökt länge 🤐) och efter 20 minuters samtal fick jag åka vidare med ett god jul och lycka till. (o ge 😈 i att åka 150 o plocka upp dricka på golvet mm).

Nu händer det igen!!! När jag stannar o tankar i Arboga så stannar en bil bakom o en trevlig polis kliver ur😂. Dock hade jag inte åkt 150 (körde bara om dem i rondellen 😂) o jag slapp böter igen. Tack!.

Först fika på stan i Örebro sen julafton med Jessica hos Johans (pojkvän) föräldrar. Det var trevligt o framförallt avslappnat och annorlunda så det gick ganska bra. Ibland kom tankarna såklart och tårarna var på väg.

När jag framåt kvällen skulle åka hemåt så var planen att svänga förbi en god vän hos hennes föräldrar och ge god jul kramar. . Men i bilen på väg mot stan brast det, alla minnen kommer o tårarna med. Jag vet att om det är nånstans jag är mer än välkommen oavsett hur jag mår så är det dit. Men det funkar inte så. Jag ville bara hem. Man vill inte ”förstöra” nåns jul. Men det gick bättre än i fjol.

Juldagen var vi hos Camillas brors familj och jag busade med Ida. Tv spel, bilbana och pruttkudde är ju alltid kul så allt gick ganska bra. Men ibland kommer minnen o tårar såklart. Där finns så mycket minnen så det går inte att undvika. Och det som gör så ont är att Milla hann bara med att uppleva Idas första två år, och nu är hon fem! 😢😢

Det tar energi att kämpa mot saknad o tårar. Ibland känns det som att jag är på rätt väg och minnen är positiva och ger energi. Men Julen är speciell, en speciell högtid o att ha Millas lidande och att det sen också blev Alberts sista jul är liksom för mycket… När jag fikade ute i solen idag så kom minnet när en sköterska för exakt tre år sen gjorde klart för mig o Jessica hur illa/nära det var😢😢

Men nu har jag överlevt en Jul till. Och idag är det som att mina änglar var med mig då det kom oväntad energi.

Jag har städat av det jag skjutit på sen innan jul. Oljat in skänk, farfars gamla radiogrammofon och ett bord.

Testat nya kaffemaskinen, fikat ute i solen. Och på eftermiddagen gick jag upp på vinden och började bygga underlag till mitt bilbaneprojekt.

Detta är kanske en tredjedel så jag har lite att göra. Tanken är en retrobana med hus, depåer, kiosker, träd mm mm. Det finns prylar så det är bara tid o lust som behövs.

När jag käkat så ringde min fina Felicia så dagen blev ännu lite bättre. Nu är det kvällsbad i baljan. Och ladda inför en kort arbetsvecka.

Kram o ha en fin kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s