En spontanlunch kan göra underverk…

En spontanluch kan ge så mycket energi ❤

Förra helgen hade vi examen för min älskade dotter. Det var många känslor och många minnen kommer upp. Samtidigt är vi inne i den mest häktiska perioden på jobbet. Jag jobbar full tid och tempot är uppe men det tar energi.

När man kommer hem på kvällen så känner man sig lätt kraschad. Ibland är det bra att jobba mycket för då behöver man inte tänka så mycket på annat. Men det är ju det andra som är livet.. Hela förra veckan kändes det som att jag bara jobbade och var i en egen bubbla.

I helgen var det student och 150 års fest i Örebro. Det gick ganska bra och var trevligt men jag är inte tillbaka i mitt partymode, inte ens med bästa möjliga bordsdam för party. (Tack Camilla) Kul att träffa många gamla ansikten jag knappt kände igen då vi inte setts på 30 år typ. På festen på lördagen var det med en illusionist som var vass på rubriks kub, kort o matte..Jag hatar när de är så snabba så jag inte förstår hur de gör 😡 Han ber mig säga en siffra mellan 33 och hundra, jag säger 66 och han gör ett ”sudoko” på 16 rutor på tio sekunder..

Jag ser direkt att översta raden är 66.. Sen även lodrätt !! Sen diagonalt !! Här ger jag upp,

Och det fortsätter !!!!

Jag kontrollerade i excel i måndags..

Den magiska kvadraten kommer från Kina och är mycket imponerande..

Tempot med jobb känns i kroppen och då är det skönt med lite besök.

Igår var min goda vän Jimmy här och vi hängde och pratade om både det viktiga och det oviktiga. I dag blev det spontanlunch med min vän Felicia och det Oväntade underbara ger så mycket energi ❤❤ ikväll kom Jessie o ox förbi en stund ❤

Då är det skönt att avsluta kvällen med att gå ned i garaget en stund.

Sen blir det lite bad. Imorgon är det full fart igen. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s