När all energi försvann..

När all energi försvann ?

Jag vet hur lätt det är att säga, kom igen nu, kämpa, ta dig i kragen… Men ibland går inte det. Och du tappar all energi. Jag var orkeslös och gick runt som i en bubbla och hade nog så i ett år sen Albert gick bort. Och sakta har energin kommit tillbaka. Det har ju också med att göra om man har kul saker att göra o trevliga människor i sin närhet. Så nu kan jag ibland lura mig själv med att göra kul saker för att få den tillbaka fort om den försvinner en kort tid.

Men inte alltid, då spelar det ingen roll vad jag gör eller vem jag är med. Då sitter det i nån eller några dagar eller nån vecka. Jag rappar hunöret , blir känslig, ledsen och saknaden över Milla och Albert blir vidrig, men även över vänner. Om det är nån gång man känner sig ensam så är det då. Alla har sitt liv och jag har inget kvar typ..Jag har då medvetet trappat ned på jobb o gjort andra saker. Nu i vår har jag kört på rätt hårt men även gjort kul saker så det har funkat hyffsat.

Just nu är vi i slutet av vår säsong och tempot är uppskruvat. Idag på eftermiddagen kände jag bara hur energin rann ur mig. Gick hem, la mig o somnade i solen. Jag har 200 saker jag skulle behöva ha gjort innan lördag. Men allt kommer inte bli gjort. Ikväll gör jag inget mer. Nu görs bara det viktigaste.Det löser sig ändå. På jobbet kommer stora STÖR EJ skylten vara upp till 30/6.

Jag vet också att andra har mycket jobbigare med liknande bekymmer så jag är långt ifrån ensam o jag kan bara försöka hantera det så jag finns för andra❤

Kram o gonatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s