Vikten av nya vänner pratas det inte om..

Vikten av nya vänner pratas det inte om när man mist någon.

Jag är så tacksam o stolt över min relation till min dotter.❤❤❤ för vi förstår varandra o kan prata om det som kanske är svårt för andra att prata om.

Idag kände jag på eftermiddagen att jag kört lite för hårt på jobbet ett tag nu så jag åkte hem o tog ett trädgårdspass. Ansa och duscha blommor är rätt avkopplande.

Men det skapar ju mer jobb..

Nu måste jag ju putsa fönster också när jag ändå tagit bort blommorna.

Men helgen är lång..

Ikväll har jag även kapat upp Abbes ramp, det tog nästan två år innan jag mentalt var redo. Jag ville göra nåt av den men vi får nog se vad det blir till slut.

Sen kom Jessica o Ox och sen Johan o vi käkade för att fira att den sista dagen med hennes praktik är avslutad. Vi pratade om vikten av ”nya” vänner.

Ofta hör man ju att det är viktigt att ha vänner o släkt när man mister någon. Jo det är det såklart och jag har förmånen att ha många men, det är också skönt att ha nya vänner att vara med, någon som inte har några kopplingar med den man mist.

Man behöver nog de stunderna med. Jag har ju umgåtts mest med nya vänner o Jessica sätter ord på det på ett så fint sätt så jag blir rörd. Jag saknar Milla och Albert 24 timmar om dygnet men jag glömner dem inte för att jag har kul och tänker på nåt helt nytt o annat. Sen vet jag att jag är otroligt lyckligt lottad som träffat flera fantastiska vänner❤❤

Och det tror jag hon behöver med, men det är inte så lätt när man pluggat som ett svin i tre år samtidigt som man haft en mamma som hade cancer o sen gick bort. Inför andra året förlorade hon även sin bror😢 och fick ett vrak till farsa.

Jag är så imponerad och stolt över hur hon kämpat trots att hon mått skit, för det har vi gjort och gör fortfarande då och då..

❤❤❤kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s