För 13 år sen köpte vi kåken…

För 13 år sen gjorde jag upp affären på kåken körandes i bilen i rondellen i Årby. Den 19:e skrevs kontrakt o tre veckor senare överlåtelse.Den sommaren var det fullt ös, en sak jag minns så väl är när jag satte stenkanten mot asfalten och Abbe satte i rullen bredvid och var så nöjd ❤❤❤

För tre år sen renoverade jag garagetaket/ altan för att de skulle vara snyggt de ”de sista åren” . Det gör mig både ledsen men mest förbannad att min ängel inte får vara med när Jag nu snyggar till den igen inför Jesssies examen🍾 och hon går tom i mamnas fotspår yrkesmässigt.

Nu tar jag den röda o åker till ett garage o en person som får mig att tänka framåt…

Kram o trevlig kväll ❤😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s