För 13 år sen köpte vi kåken…

För 13 år sen gjorde jag upp affären på kåken körandes i bilen i rondellen i Årby. Den 19:e skrevs kontrakt o tre veckor senare överlåtelse.Den sommaren var det fullt ös, en sak jag minns så väl är när jag satte stenkanten mot asfalten och Abbe satte i rullen bredvid och var så nöjd ❤❤❤

För tre år sen renoverade jag garagetaket/ altan för att de skulle vara snyggt de ”de sista åren” . Det gör mig både ledsen men mest förbannad att min ängel inte får vara med när Jag nu snyggar till den igen inför Jesssies examen🍾 och hon går tom i mamnas fotspår yrkesmässigt.

Nu tar jag den röda o åker till ett garage o en person som får mig att tänka framåt…

Kram o trevlig kväll ❤😊

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s