Hittade en plånbok..

Igår ringde Jessica mig o frågade hur man gör då hon hittat en plånbok ? Det helt osannolika händer då jag också hittar en idag !!

Det var en mycket lycklig man som svarade när jag ringde. Och det känns alltid bra att hjälpa någon.

Min vindsröjning går framåt och idag åkte en hel del ut på blocket.

Igår kväll hade jag besök av en av våra närmsta vänner. Vi tog några öl, käkade och bara hängde. Jag o Milla gjorde många resor tillsammans ned dem och det blir så klart en konstig känsla för bägge två då vi ser på Mission impossoble och den utspelar sig i Budapest. Dit gick vår sista resa tillsammans 2014.

Idag hann jag med att tvätta av Hondan och göra klart den som ”spidermobil” inför en överaskning nästa helg. Det handlar bara om kärlek och att jag kan ! Det behöver inte kosta massa stålar för att göra någon glad. Detta kostar fem rullar eltape 😎.

Längtar till att se reaktionen !

För ett år sen började jag skriva av mig i bloggen och nu är det nog dags att läsa tillbaka.. Mycket är nog detsamma men en del är lite bättre. För två år sen kommenterade min ängel en person jag berättar att jag träffat för första gången (fast det var den tredje men jag inte mindes🤕) och det gör mig fortfarande förbryllad.. Hon är nu min älskade soul men jag får inte in i skallen hur Milla kunde känna det ???

Nu blir det nog en lugn kväll och ev ett trevligt besök.

Trevlig kväll !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s