En effektiv kväll med oxton.

En effektiv kväll med oxton.

I morse började jag med att läsa ett mess från igår kväll. Jessicas kusin Isac ville se min 308:a rullande och ville gärna hjälpa till och samtidigt lära sig. Jag blev lite rörd då jag samtidigt fick upp detta minne..

Men nån dag i sommar ska vi nog sätta fart..Och har projektet pågått i 11 år så kan det pågå en stund till.. Det finns lite annat före på listan😂😂. På jobbet är det full fart deluxe nu men det var en bra dag med flera uppmuntrande händelser😂💃

När jag kom hem så skulle jag hänga med ox. (vara hundvakt) Och vi har tvättat av baljan, altanen mm med högtryck. (dvs jag tvättar o han är på andra sidan huset typ. Satt upp en låda som blev blomhylla.

Sen har halva kvällen ägnats åt att tömma poolen på bollar.

Ungefär när 7000 bollar är tömda så får jag ett mess och de andra 6000 som stod i bastun hämtas imorgon om inget krånglar.👍👍👍👍

Det känns som en bra kväll och jag har nu en tom bastu igen.

Från att ha varit tämligen totalt energilös söndag o måndag kväll så kommer lite energi tillbaka..

Och även om det inte är som tidigare

Så finns nog lite livslust kvar…

Nu kör vi stenhårt ett par dagar till, sen lite mys i helgen.

Trevlig kväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s