Vill du ses? Fråga!

Vill du ses? Fråga?

Denna helgen hade jag bestämt att vara ledig och från början vara i Örebro på lördag kvälldå Kajsa var ”hemma” Men efter några mess o telefonsamtal så blev det mot min gamla hemstad redan på Fredag em.

Vill du att nåt ska hända i ditt liv så är ett sätt att ta tag i det själv o fråga..

Jag kände att vill jag umgås och träffa vänner så jag gjorde det.. 👍

Kvällen började med fika på balkongen, sen lite shopping och det blev en middag o vin i kvällssolen men en vän. Lördagen började med fika hos moster o morbror i Lillån. Nästan varje gång jag åker hem och passerar svampen

(bild från 60 talet) så har jag tänkt att nån gång måste jag stanna o åka upp. Nu drog jag ihop ett gäng gamla vänner på lunch.

(bild från igår) Och det är lite lustigt hur sällan de som bor kvar i stan är där. Men det var både bra utsikt o bra mat. En pärla som kommer utvecklas.

En skybar är ju alltid trevligt.

På kvällen blev det först bubbel på balkongen med mina fina vänner Marie o Kajsa, sen mot Mojo för middag där också Petra anslöt.

Gott och snyggt. Vi skulle gå tillbaka till hotellet och ta en drink på vägen, vi kom 20 meter😂😂 till Sorella där det blev mer bubbel.

Efter ett tag anslöt även Lova (Kajsas dotter) så nu var det en Örebroare och fyra utflyttade. En rejäl regnskur höll hos kvar ett tag tills det gick att gå hem utan att drunkna efter en mycket trevlig dag o kväll.

Söndagen började med en mysig hotellfrukost med bästa Linda som skall åka till Sardinien o jobba ett halvår… (spännande o kul).

Ikväll har jag grillat

med dotter, pojkvän, svärmor och några av våra bästa vänner. Dvs en av Millas gamla vänner. Jessica och jag har länge sagt att vi måste ses här som förr även om vi saknar Milla o Albert och ikväll hände det och det var jättemysigt. Vi går inte vidare, Milla o Albert är alltid med ❤️❤️

Så det har varit en helg då jag valt att umgås. Nu väntar en vecka med mycket jobb..

Kram o ha en fin kväll ❤️🎈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s