Barn ska inte dö!

Barn ska inte dö!

Redan första kvällen när vi kom ned hit för en vecka sen såg jag ett inslag på spansk TV om nån räddningsinsats men trodde det var i nån gruva. Efter några dagar insåg jag att de sände dygnet runt och att det gällde en liten plutt😢😢.

Både jag o Jessica kände ju snabbt igen oss i oron och att mista ett barn/ en bror. Dessa stackars föräldrar har redan mist ett barn. (om vi läst rätt). Jag vill inte ens tänka på hur de försökt ha hoppet uppe när det gått nästan två veckor. Hoppet är det sista man tappar.. Jag lider så med dem😢😢😢

När man sen får läsa om den tragiska skjutningen i Sala så blir lite för mycket på nåt vis…Jag har sen jag var 20 vetat lite om psykiskt ohälsa då jag sett den på nära håll. Men jag har lärt mig mer de sista fem åren och det gör så jävla ont. Att man kan man må så dåligt i Sverige att man dödar sina barn är inte ok på nåt vis. Vi har det bättre än 95% av jordens befolkning och vi har kunskap och resurser men ändå så händer sånt här… Varför?

Att det sen sker på Årsdagen då min son föddes o vi förlorade Min älskade gör ju att det kommer ändå längre in i hjärtat.

I början av veckan har det gått ganska bra här nere. Men sen detta hände så har Jag drömt om både om Milla o Albert och det är många tankar som går i huvudet ibland. Minnen kommer när du minst anar det..

Igår satt vi och lyssnade en trubadur som lirade Cornelis låtar och berättade anekdoter däremellan som avslöjade att han nog varit närvarande på några ”bättre kalas där alkohol intogs” tillsammans med skalden C.W.😂

Helt plötsligt mitt i Jag hade en gång.. Kommer saknaden av både Milla o Albert ❤️❤️❤️och tårarna bara kommer. Jag har också i två dagar haft de två farvälen av Albert i skallen och Marianne vid min sida❤️ (en vän med en hand och hjärta av guld).

Och med det i huvudet gör det ont i hjärtat när barn inte får leva.. Om Du som vuxen inte orkar leva. Ok, det kan jag förstå efter det som hänt mig. Men barn ska inte dö! Kram ❤️❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s