Dagen vi aldrig glömmer!

Dagen vi aldrig glömmer😂

Här kommer en beskrivning av en helt vanlig dag i ett liv med mig o min dotter 😂😂😂Vi hade tänkt ta en roadtrip till Las Palmas och på vägen se Arguineguin(A) och Puerto Rico där vi var med Milla och vänner för 18 år sen. Och samtidigt titta på om det fanns nån by jag kanske vill bo i nån gång i framtiden?

Vi hann inte inte ens fram till A (nästa by) innan vi hade två MC poliser med blåljus bakom. Jag hade passerat ett gäng cyklister och för att inte ligga så nära så hade jag tydligen kommit över vita linjen (utan möte) ? Jaja.. Ok,gilla läget bara. Efter 20 minuter kommer han tillbaka och säger att jag får 50% Rabatt om jag betalar nu. Jag börjar skratta, driver han med mig? Men han var allvarlig. 😂💶💶💶

Så vidare mot vårt gamla hotel där min fina vän o kollega är med sin familj nu. Tänkte innan ev stanna o fika men humöret nu hade inte lagt sig än. Efter ett litet besök i Puerto Rico var tanken att åka vidare till byn Mogan och sen rakt upp över ön via bergen på en lite större väg. Strax efter PR var vägen avstängd! Va f…n, ok vi vänder o åker tillbaka till A o tar en lite mindre väg norrut. Den är jättefin! Liten väg, små byar, bergen växer och många cyklar.

Tankarna är ner, varför bor nån här? Det kommer flera berg och dalar och vägen blir mindre och mer o mer serpentin.. Jag tänker att tänk om jag ändå hade haft Hondan här.

Och vi fortsätter.. Vägen blir mindre, krokigare och strupen kommer närmare. Och så…

Va f.. N! Den tar slut! Har vi missat nåt kors? Nej? Fram med Google och jo vägen borde gå? Ja för åsnor kanske 😂😂. Tillbaka och hittar en annan mindre väg via Google . Den har efter ett dåligt oljegrus, inga räcken och är ännu krokigare o mötas är inte att tänka på. Nu snackar vi möta sig själv, tuta innan sväng för det är skymd sikt och inga räcken 🤐🤐🤐

Men vi får mycket fin natur.. Och det blev ännu kargare och torrare.

Nu har vi ju åkt mycket uppför och vi är på runt 2000 meter över havet. Sen skall vi nedåt och varken jag eller Jessica är ju lugnare då de vägräcken som nu till slut börjar dyka upp igen är av..

Trä! Så det var redan en trött och koncentrerad chaufför

som höll på att död på den stackars lilla franska åsnans bromsar.

När vi trodde vi sett allt så var vi nog bara halvvägs och naturen ändrade sig igen och först blev det kallt, ca 10 grader sen blev allt jättegrönt och helt plötsligt kändes det som vi åkte i djungeln.

Det har väl aldrig tagit mig fem timmar att åka 7-8 mil..men till slut så närmade vi oss Las Palmas och skall leta parkering i centrum, jag ser en parkeringsvakt o frågar. Och han pekar, – ställ dig där! I en timme är det ok. . Dvs två meter fram🤘. När vi går till automaten så tar den tydligen bara mynt och han säger, – det är ok. GRAZIAS SENIOR!

Efter sen lunch så var vi så trötta i kropp och skalle så vi tog motorvägen hem (40 min) och gå på stan får bli en annan gång…

Och vi är bägge säkra på att om att det vi kommer minnas bäst av denna resa är nog denna dag.. Ett litet äventyr där allt händer..

För jag trodde aldrig Jessica skulle bli mätt på natur och jag skulle bli trött på en krokig väg… Men idag hände det bägge. 😂🤘

Ta hand om varandra ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s