Många känslor idag❤️

Många känslor idag❤️

Idag för elva år sen upplevde jag vad jag då upplevde som den värsta dagen i mitt liv ! Jag och Albert var i Örebro och skulle akutoperera hans ena öga för att rädda hans syn. Läkaren kommer efter en kvart ut i väntrummet och tar med mig in i personalens omklädningsrum och berättar att det är för sent och nu är han blind också😥😥. Det var nog mitt värsta telefonsamtal till Milla.

För tre år sen var jag med min ängel och greppade efter halmstrån för att hon skulle må lite bättre…

Ifjol var jag med Felicia och tog vaccin och förberedde oss för framtida äventyr i solen.

Idag har varit en känslomässig dag. Först jobb i full fart, klippning av farbror P. L sen lunch med Felicia. Efter det kundbesök på eftermiddagen där vi har pratat både digitalisering, bokföring, barn med svårigheter och att leva med svåra sjukdomar. I mitt jobb lär man känna vissa klienter ganska bra. Då gör det ont i hjärtat när man inser att en person man tycker om som trevlig, ödmjuk och positiv har det mycket jobbigt men ändå kämpar på o fortsätter jobba lite fast hon egentligen kanske inte borde kunna😥 Stor kram❤️❤️

Ikväll har jag varit hos Ida med fem paket. Man behöver ju inte vänta till Julen.. I paketen fanns påslakan från Abbe och smycken från Milla. (inte dessa).

Det har tagit några år att landa så att vi kan ge bort de mest personliga sakerna. Det känns ändå bättre att nån leker med de än att de slängs.

Nu lite mys i soffan till På Spåret o surfande på coola stränder⛱️.

Ha en trevlig kväll. 🎁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s