Tre år av sorg och glädje.

Alla säger man skall se framåt i sorg…

Det försöker jag göra men Jag ser också i backspegeln och minns mina änglar och det är ju det som ger mig perspektiv och en unik erfarenhet till framtidens känslor och beslut.

Ett sätt jag ofta använder i jobbet för att få perspektiv på läget är att jämföra med tidigare år. Så, – Hur har denna helg varit de senaste åren? Hur har jag mått? Vad vill o gör jag?

I december 2015 blev Milla allt sämre och vi var på div undersökningar , urologen m.fl läkare sa att strålningen skadat det mesta i underlivet, cancer läkaren säger ändå nej det måste vara nåt annat ?, men ingen vet varför mage och benen svullnar ? (två veckor senare visste vi) eller snarare sköterskorna på canceravdelningen ”kände igen det” från andra patienter.?? Cancerläkaren hade ändå inte currage att erkänna att , inte ens när Milla hade timmar kvar 😈😈.

Vi fick tipset att testa alternativ massage och bara att ta sig från bilen (ja jag hade kört fram till dörren) var ett helvete för Milla. Men det kändes lite bättre några timmar efteråt..Och här kom ytterligare en idé på orsak ??

Jag for runt som en galning och sökte kompressionsstrumpor, hjälpmedel mm, Då man i detta läge gör allt man kan för att min älskade skulle lida mindre så köpte jag allt jag fick tag på ! Inget funkade !

Så min syn på vad kärlek är fick nu en mycket vidare innebörd. När Du vet att tiden är starkt begränsad gör du precis vad som helst för din❤️ Jag tror jag hade gått extremt långt och sannolikt även skitit i många lagar om jag hade kunnat stoppa sjukdomen. Att bry sig på riktigt är riktig kärlek 😥❤️❤️

Så mina minnen av december 2015 är mest elände med några få undantag (jag träffade en viktig person). Att jag ens orkade jobba förstår jag inte riktigt idag, jag hade en fasad utåt sen flera månader som jag nog var ganska bra att hålla. Jag kan inte säga om det är rätt eller fel, det kanske var ett sätt för mig också att orka tro och kämpa på in i kaklet.

Min erfarenhet 2016 var att jag trodde på våren att jag kunde ”hantera” sorgen och saknaden efter Camilla ganska bra och såg framåt med ett liv med Albert och gjorde saker…

Sen miste jag även Albert i Juli.

Sen visste jag bättre..jag hade så fel !
Ensamheten är nog det som var min stora våg att komma över..
Ensamhet och sorg verkar ha nån Matematisk ekvation e *s=tillvaron, utan energi, total saknad minimal framtidstro ??
Jag gör saker men energin tar fort slut…

Självklart skall man säga,

13626545_1148223491901431_4123809053066672431_n

Jag är fri att göra vad jag vill.
Jag kan åka vart jag vill..
Jag kan flytta vart jag vill
Jag kan köpa det jag har råd med..
Men….
Två av De jag vill göra det med är himlen

Även om det gick framåt så kommer vissa saker att ta tid och kärleken och vissa minnen försvinner aldrig. Jag var oerhört känslig och saknaden över både mina änglar, Jessica, familj o vänner. Och jag stod inför min första Jul😪😪😪

2017 hade jag rest och umgåtts mycket med vänner och hade nu en mycket bra helg !
Jag hade fixat spidermobil och spindelmannen till vides 4 års kalas 😉Den energi en hoppande kille ger är obeskrivligt❤️❤️❤️
Direkt från kalaset åkte jag och Felicia mot Birka kryss där vi stoppades i säkerhetskontrollen och de sa att jag hade för ungt sällskap! Ett annat sätt att säga att man blir gammal ????
Jag fick ”adoptera” Felicia Grundtman för att gå ombord 😃😃😃.
Sen blev danshäng med Jessika o Tina. Då de dansade hann vi med ett spontant mysigt julbord.

På Söndagskvällen var vi kvar i Stockholm och myste. Vid frukosten på hotellet spontanbokade vi en resa till Kap Verde på Nyårsdagen. Sen gick vi på Abba museet. Det låter ju som att livet var toppen. Det var det ju såklart inte hela tiden men Jag uppskattar sällskapet av en vän och bryr mig inte vad ”andra” tycker och tror utan försöker leva och göra de kul saker jag kan. När jag är ensam hemma är det fortfarande väldigt tomt o ensamt.

Hur är det nu då? I helgen har jag fått tummen ur o börjat rensa ur de sista lådorna av personliga saker från Millas sängbord mm. Det var många kort, lappar, texter som rev upp minnen😪😪

Men det gick ändå ok och Jessica och jag sa det när vi pratade om vissa saker att nu har vi ett lite annat perspektiv på varför vi vill spara vissa saker och andra inte.

Och när man hittar denna lapp brister det.

Den visar och påminner hur enkel kärlek skall vara. Oavsett om det är till din mor/far, en vän eller till din älskling. En liten lapp räcker. ❤️❤️❤️Och jag förstår varför Milla hade sparat den.

Jag står nu inför en tredje jul och Jessica och Jag skall fira på ett lite nytt sätt. Jag skall fira nyår hos goda vänner sen blir det nog sol, bad och lite motion några veckor i början av året. Ett steg framåt är nog att Jag bara bestämt mig för att åka och vart bestäms två dagar innan. Spontana resor är väldigt spännande. Med lite tur så blir det en mix av sällskap av två ❤️och en tid för nya spännande människor..

Kram o ha en fin kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s