Ska jag skita i allt och dra?

Ska jag skita i allt o dra?

Tänk Er tillbaka till 80 talet. Julavslutning 1980 i Lillåns skola. Läktaren och halva golvet var fullt. På scenen står jag och ett band! Jag sjunger den coolaste låten vi visste då, Jerry av Magnus Uggla! kompad av polare som kunde lira hårt🤘och högt. (ja flera av dem blev musiker, jag blev inte rockstjärna😂)

Nu var ju inte jag nån rebell, så därför kunde inte studierektorn Mats Lidhagen säga så mycket när jag går fram och sjunger/ skriker- Jag skiter i majjen och jag skiter i rektorn med långfingret uppe. (jag är tacksam att mobiltelefonen ej var uppfunnen och att internet inte fanns🙃😂)

Men det minnet har följt med mig genom åren, kanske för att texten säger ju lite mer än jag skiter i allt..

Ja i början är det kanske mest rebell, men också en ung man som vill göra sina val i livet. Och att alla jämförs med ”de vanliga”.

I den andra delen så påpekar han ju igen att alla har synpunkter på hur man skall vara för att passa in. Vissa textrader är kanske inte politisk korrekta men idag vet ju att alla får älska vem man vill. Eller vet vi det?

Avslutningsvis så skall han dra iväg. Ja, det är ju det som ger spänning i livet. Sen kan det vara olika för alla människor men

Lev inte ditt liv som andra vill.

Våga göra det du vill. Det kan verka galet och farligt men kan bli helt fantastiskt🍾🍷jag vet.

Stå upp för ditt liv så du mår bra. Även om andra tycker det är konstigt.

Våga älska på riktigt och älska och bry dig om den du vill.

Var ärlig mot dig själv och gå inte in i en relation för att du tror att det är kärlek och att det är praktiskt att du inte vill vara ensam. Kärlek känns i magen.

Prova att leva själv och på ditt sätt om det känns ok, alla kanske inte passar att leva med nån och mår bättre av att leva på ett annat sätt.

Även ett väldigt annorlunda och. jobbigt liv kan vara oväntat underbart ❤️❤️

Och vem vet, en dag kanske jag drar igen.? Jag gjorde det för 23 år sen och det blev ju bra.

Lär av livet och lyssna alltid på Magnus.

Heja Sverige 🇸🇪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s